Detenen un home per robar dins de dos domicilis i quatre vehicles a Olot

Els Mossos d'Esquadra el van enxampar quan intentava robar en un vehicle al pàrquing del supermercat BonPreu

El jutge de guàrdia d'Olot va decretar la llibertat amb càrrecs del detingut.
El jutge de guàrdia d'Olot va decretar la llibertat amb càrrecs del detingut. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
30 de juny del 2020
Actualitzat a les 8:15h
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot van detenir el passat dia 24 de juny, festivitat de Sant Joan, un jove de 23 anys, amb domicili a la capital de la Garrotxa, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a l'interior d'un domicili i quatre delictes de robatori amb força a l'interior de vehicles.
 
Aquest dia, agents de la comissaria d’Olot que feien tasques de seguretat ciutadana per la població, van rebre l’avís que al pàrquing del supermercat BonPreu s’hi podria estar produint un robatori amb força a l’interior d’un vehicle. Quan els mossos hi van arribar, tot i no observar cap vehicle forçat, van trobar un noi ocult darrere uns cotxes amb la clara intenció d’amagar-se dels policies.
 
Els mossos es van atansar-se al noi i el van identificar, moment en el qual van rebre l’avís que s’havia produït un robatori amb força en un habitatge molt pròxim al lloc on es trobaven. Davant l’alerta, els agents també van escorcollar el jove i li van trobar pertinences que havien estat robades a la casa. Davant les evidències, el van detenir.
 
Quan els agents van realitzar les comprovacions a l’habitatge que havia estat violentat hi van trobar un bossa plena d’objectes que no eren propietat del amos del pis. Les investigacions van portar a saber que eren del lladre que havia accedit dins l’immoble.
 
Gràcies als objectes trobats al domicili també van poder constatar que el jove també era el presumpte autor de fins a quatre robatoris amb força interior de vehicles i d’un altre robatori amb força en un domicili d’Olot, ocorregut el dia 21 de juny.
 
Els detingut, que té antecedents, va passar el dia 26 de juny a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d’Olot, el qual en va decretar la lliberta amb càrrecs.
 
Arxivat a