Entitats

Olot destina més de mig milió d'euros a subvenir les entitats

Es tracta d’una primera resolució d’ajuts destinats a la realització d’activitats, que s’ampliaran amb noves convocatòries abans d’acabar l’any

per NacióGarrotxa , Olot, 29 de juny de 2020 a les 08:40 |
Olot destina més d’un milió d’euros anualment al foment i potenciació del teixit associatiu de la ciutat. | Arxiu NG.
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olot de dijous passat ha atorgat les subvencions de concurrència competitiva destinades a entitats esportives de la ciutat per a la temporada 2019-2020. Pugen a un total de 67.633,67 euros destinats a 40 entitats com AMPA, clubs esportius i associacions esportives. Aquests ajuts se sumen a les subvencions que la Junta de Govern Local d’Olot va concedir en la sessió anterior destinades a entitats socials i culturals de la ciutat.

Pel que fa a l’àmbit social, l’Ajuntament d’Olot ha atorgat ajudes per un import de 77.182 euros a 12 entitats socials, 16 associacions veïnals i 7 entitats de cooperació. En l’àmbit cultural, s’han concedit 278.100 euros per a donar suport a les entitats de la ciutat. Des de Promoció de la ciutat, s’han previst ajudes de fins a 110.337,20 euros.  

 
En total, l’Ajuntament d’Olot ha concedit, fins al moment, 533.252,87 euros a entitats esportives, socials, culturals i de promoció del territori.  

 
Aquestes ajudes s’afegiran a noves subvencions que s’atorgaran a mesura que avanci l’any. Moltes entitats han expressat els seus dubtes sobre si, amb les mesures de prevenció de la Covid-19, podran o no realitzar l’activitat prevista. Per aquest motiu, bona part de les subvencions resten condicionades a l’evolució d’aquests propers mesos.


Cada any l’Ajuntament d’Olot destina una partida de més d’un milió d’euros al foment i potenciació del teixit associatiu de la ciutat.

 

 

Participació