1 de 10

Els Ajuts Olot 500 per la Covid-19 s'atorguen a 186 sol·licitants

Aquests 93.000 euros representen pràcticament el 50% de les peticions rebudes, mentre a la restadels peticionaris se’ls ha requerit la documentació sol·licitada a la convocatòria

Els ajuts serveixen per a subvenir ales activitats econòmiques afectades per la crisi de la Covid-19. | Foto: Martí Albesa.
per NacióGarrotxa, Olot | 25 de juny de 2020 a les 11:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament d’Olot ha abonat prop del 50% de les sol·licituds rebudes als Ajuts Olot 500, la convocatòria impulsada per l’Ajuntament d’Olot per ajudar a les activitats econòmiques que s’han vist afectades per la crisi de la Covid-19. L’objectiu de les  ajudes és el de donar suport als responsables d’aquestes activitats, principalment emprenedors i autònoms, que es van veure obligats a tancar per la pandèmia, així com contribuir a garantir-ne la seva continuïtat.  
 

Aquest dijous 25 de juny, l’Ajuntament d’Olot ha procedit a ingressar els 500 euros que contemplaven els ajuts als professionals que s’han presentat a la convocatòria i que, complint amb les bases, han aportat tota la documentació corresponent.


En concret, s’ha abonat la subvenció a un total de 186 sol·licitants. La subvenció té com a objectiu cobrir les despeses a les quals han hagut de fer front tot i el tancament del seu negoci, com ara els subministraments de llum, aigua, gas, lloguer, salaris i Seguretat Social (quota d’autònoms i seguretat social als treballadors), quotes de préstecs i impostos. Es poden consultar les bases d’aquestes ajudes al web municipal.

Des de l’Ajuntament d’Olot es continua amb la tramitació dels ajuts, que sumen un total de 400 sol·licituds. Tècnics de DinàmiG realitzen la comprovació dels expedients presentats i, si fa al cas, dels requeriments de la documentació.La previsió és que a mitjan juliol es faci el pagament de la resta de sol·licituds. L’Ajuntament d’Olot ha destinat un total de 205.000 euros als Ajuts Olot 500 per a subvenir les activitats econòmiques; 295.000 euros més es van destinar a la creació d’un fons social per ajudar a fer front a la situació generada per la Covid-19 a la ciutat.  

Per a qualsevol dubte o consulta sobre els Ajuts Olot 500 poseu-vos en contacte amb Dinàmig al 972 27 91 42 de 9h del matí a 4h de la tarda

 

Participació