La piscina de les Preses ja és oberta després que un llamp n'incendiés els vestidors

Cada migdia es tancaran les instal·lacions per a procedir a desinfectar el recinte, que no admetrà més de 175 usuaris

El teulat i els vestidors han estat reconstruïts en un temps rècord.
El teulat i els vestidors han estat reconstruïts en un temps rècord. | @lespreses_cat.
NacióGarrotxa
23 de juny del 2020
Actualitzat a les 10:58h
Després que el passat 1r de juny un llamp produís un incendi al teulat i als vestidors de la piscina municipal de les Preses, aquest cap de setmana han tornat a obrir aquestes instal·lacions municipals, situades en un paratge al nord del municipi de singular bellesa.

Efectivament, una forta tempesta que va recórrer el municipi de les Preses i el veí de la Vall d'en Bas aquella tarda del primer dia de juny –i que s'ha repetit durant bona part del mes amb més de 200 litres acumulats de pluges– va prodirt la descàrrega elèctrica que, segons sembla, va entrar per terra i va provocar l'incendi dels vestidors de la piscina, per bé que sense causar cap ferit.

Han estat dies intensos per a arranjar i reformar part de l'edifici i del teulat, amb què ha calgut dedicar-hi al voltant de 55.000 euros.

Enguany, la piscina ha obert seguint les mesures d'higiene i de seguretat requerides per les autoritats sanitàries per la Covid-19. S'han adaptat les entrades i sortides, s'incrementarà les freqüències de neteja i desinfecció, a banda que es redueix redueix l'aforament, que resta limitat a un màxim de 175 i es pot consultar en línia.

També, cada migdia es tancarà el recinte per a la seva desinfecció i es tornarà a obrir a la mateixa tarda.

Vegeu les condicions per a accedir a la piscina municipal.




Arxivat a