El Petit Format d'Olot presenta el cartell de 2020, un homenatge a la memòria

La sisena edició d'aquest festival de les arts escèniques tindrà lloc del 26 al 29 de novembre i incorpora un pack unipersonal per 15 euros per a triar dos espectacles abans no es posin a la venda

Un moment de la presentació de la sisena edició del festival El Petit Format.
Un moment de la presentació de la sisena edició del festival El Petit Format. | @elpetitformat.
NacióGarrotxa
22 de juny del 2020
Actualitzat a les 10:32h
Enguany el Festival d'arts escèniques El Petit Format, que organitza Una Càpsula de Teatre, oferirà una programació des del dijous 26 fins al diumenge 29 de novembre. La finalitat principal dels organitzadors és, com sempre, promoure el teatre mitjançant representacions davant d'un públic reduït i amb un nombre limitat d’actors i actrius, és a dir: en petit format.

La cartellera de 2020 encara s'està acabant de decidir i en el transcurs dels mesos vinents es tancarà la programació definitiva. De moment els organitzadors poden confirmar tres obres, les quals es representaran en espais intimistes cercant el vincle entre intèrprets i espectadors: Ramon, Consevando memòria o Lu.

Si l'any passat la programació oferia un cant a la vida, en aquesta ocasió l’equip d'El Petit Format ha volgut fer èmfasi en el passat i en com conservar-ne el record. Així doncs, el fil conductor d'aquesta sisena edició és "mantenir la memòria".

Un any més Ramon Almeda ha estat l'encarregat de dissenyar el cartell, que il·lustra de forma gràfica l’anhel de mantenir viva la memòria mitjançant un recipient ple de records, que tots tenim a casa i que ens rememora experiències viscudes. En definitiva, el cartell pretén recordar aquells objectes i persones que ja no hi són però que tenim molt presents.
 

Els membres d'Una Càpsula de Teatre amb el cartell d'enguany d'El Petit Format. Foto: @1capsulateatre.


Pack "Petit compromís"

Una novetat important d'aquest 2020, és el pack "Petit compromís". Els organitzadors volen agrair a totes aquelles persones fidels al festival que any rere any han confiat amb l’organització i continuen apostant per les arts escèniques de petit format. Per això, posen a la venda un pack on, tots aquells que ho desitgin, per tan sols 15 euros podran adquirir entrades anticipades per assegurar-se lloc en dues de les obres programades que desitgin. 

Tots els qui adquireixin aquest paquet promocional, podran escollir els dos espectacles que vulguin veure abans no es posin a la venda les entrades al públic en general. El "Petit compromís" es podrà comprar des de la pàgina web o des d’Olot Cultura Teatre, a partir d'aquest dilluns 22 de juny.

Cal recordar que degut a l'aforament limitat dels espectacles, sovint s'exhaureixen les entrades amb molta antelació. Per difondre-ho, l’organització ha elaborat un vídeo promocional que s'ha penjat a les xarxes socials al llarg del cap de setmana i que ha comptat amb la col·laboració de 21 intèrprets i directors professionals que han format part del Festival al llarg d’aquests 5 anys.
Arxivat a