Contes de quinze minuts en la intimitat de l'Hospici d'Olot amb Anna Roca

Serà aquest dijous, de les cinc a les set de la tarda, en què els espectadors han de dur un coixí o una cadira plegable per a seure

Anna Roca contarà algunes de les històries que va fer córrer per les xarxes socials durant el confinament.
Anna Roca contarà algunes de les històries que va fer córrer per les xarxes socials durant el confinament. | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
22 de juny del 2020
Actualitzat a les 9:33h
Jordi Guilabert rebrà el petit grup d’espectadors i els dirà que l’Anna sempre somia quan té un conte a les mans. Llavors la despertarà i compartirà amb els espectadors la història que somiava. Així serà com els explicarà un conte en la intimitat de l’Hospici d'Olot que ha aplegat en l'espectacle Somiacaixes i que es podrà veure i sentir aquest dijous de les cinc a les set de la tarda.

Aquesta proposta sorgeix de la iniciativa que va portar a terme l’Anna Roca durant el confinament, en què explicava cada dia un conte a través de les xarxes socials. Ara aquella experiència digital serà real. Cada 20 minuts entrarà un grup d’espectadors i s’explicarà un conte diferent.


L’escenografia és un petit muntatge fet a partir d’un conjunt de caixes que han acompanyat durant tota una vida els dos personatges i, amb elles, s’han creat el seu refugi. Cada una d’aquestes caixes té la seva història.

Podeu comprar les entrades a 2 euros per al Somiacaixes d'Anna Roca al web d'Olot Cultura.

Aquest espectacle forma part de les propostes engegades el passat 12 de juny amb els "Encontres a la segona fase" de represa de l'activitat cultural a la capital de la Garrotxa.

 
Arxivat a