S'obre la preinscripció als cursos de l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot

Es presenta una programació amb novetats com un taller de creacions tèxtils, sessions sobre l’art de parlar bé en públic, el taller FamiliArt, Expressió Corporal i Plàstica i els monogràfics de cuina creativa

Façana de l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot a l'avinguda Sant Joan de les Abadesses.
Façana de l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot a l'avinguda Sant Joan de les Abadesses. | @emeolot.
NacióGarrotxa
22 de juny del 2020
Actualitzat a les 8:45h
L’Escola Municipal d’Expressió d'Olot (EME)ja ha obert el període de preinscripció per al curs 2020-2021. Des d’aquest dilluns 22 de juny i fins al diumenge 19 de juliol podeu reservar la vostra plaça en l’especialitat que més us agradi a l’espera de formalitzar la matrícula al mes de setembre.

En aquest proper curs, l’EME presenta una programació amb novetats com un taller de creacions tèxtils, sessions sobre l’art de parlar bé en públic, el taller FamiliArt, Expressió Corporal i Plàstica i els monogràfics de cuina creativa.  
 
L’Escola actualment supera els 250 alumnes d’entre 3 i 90 anys repartits entre 16 especialitats diferents i compta amb un equip docent de 14 professionals de diferents disciplines artístiques.
 
De cara al proper curs, l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot ofereix una oferta formativa amb 23 propostes.

Per  a formalitzar la preinscripció als cursos de l’EME es pot fer des de la pàgina web, trucant al 972 266 847 o de manera presencial demanant cita prèvia.

L’Escola està situada a l'avinguda Sant Joan de les Abadesses, 20-22 i la trobareu oberta de dilluns a divendres en horari de 4 a 7:30 de la tarda.

 
Arxivat a