Emprendors

La Diputació de Girona impulsa l’emprenedoria en la segona edició dels Premis Projecta’t

Guardonarà amb sis mesos d’assessorament personalitzat i gratuït deu iniciatives empresarials de les comarques gironines per a fer-les créixer

per Redacció , 18 de juny de 2020 a les 09:08 |

La Diputació de Girona convoca la segona edició dels Premis Projecta’t amb l’objectiu d’impulsar la projecció d’empreses joves de les comarques gironines, en el marc del programa d’emprenedoria Co-Creix, de l’Àrea de Promoció Desenvolupament Econòmic Local de la mateixa corporació. Els Premis Projecta’t compten amb el suport del Fons Europeu de Desenvolupament Regional(FEDER), de la Unió Europea.

 
Els guardons s’adrecen a emprenedors del territori i premien les deu iniciatives empresarials més rellevants i amb més potencial de creixement. Els deu projectes seleccionats obtindran l’assessorament especialitzat d’experts que, al llarg de sis mesos, ajudaran a definir i a desenvolupar l’estratègia empresarial en l’àmbit que els mateixos emprenedors escullin.

 
Hi poden optar les empreses i treballadors autònoms amb una trajectòria màxima de cinc i tres anys, respectivament, i amb domicili fiscal i centre de treball a la demarcació de Girona, que tinguin identificats reptes o oportunitats de millora i que justifiquin la necessitat d’un suport extern per orientar la seva estratègia empresarial.

 
En aquesta edició, l’autònom ha de tenir identificat un repte que impliqui el compromís, a curt termini, de constituir-se com a empresa, i l’activitat objecte de la sol·licitud ha de ser la seva activitat principal.
 
El termini per inscriure-s’hi comença aquest divendres i acaba el 19 de juliol. Els candidats tenen un total de trenta dies naturals per presentar  la sol·licitud a la Diputació de Girona, en el canal electrònic designat i seguint els criteris marcats a les bases i a la convocatòria dels Premis Projecta’t. Tota la informació es facilita a la plana web dels premis.
 

Fulletó dels Premis Projecta't 2020. Foto: @diputaciogirona.

 

Participació