Relat i Kozama oferiran divendres un concert a l'antiga estació d'Olot reconvertida en autocine

L'espectacle en viu de les dues bandes garrotxines s'emetrà a través d'una freqüència que caldrà sintonitzar a la ràdio de cada vehicle

El grup garrotxí Relat és una de les noves sensacions del reggae català.
El grup garrotxí Relat és una de les noves sensacions del reggae català. | @relatofficial.
NacióGarrotxa
16 de juny del 2020
Actualitzat a les 12:40h
Aquest divendres 19 de juny a les deu del vespre l'antiga estació de tren d'Olot es convertirà en l'escenari d'un concert molt especial. Relat, juntament amb la també banda garrotxina Kozama, actuaran per un públic que seguirà l'esdeveniment des del seu cotxe, moto o bicicleta, tot respectant les distàncies de seguretat i tota la normativa relativa a la prevenció de la Covid-19.

Serà una experiència única i diferent organitzada per l'Ajuntament d'Olot en el marc de la primera revifada cultural després de la imposició de l'estat d'alarma, els anomenats "Encontres en la segona fase", per a poder continuar oferint programació de música en directe adaptada a la situació que es viu actualment.

El concert no disposarà d'amplificadors sonors sinó que s'emetrà a través d'una freqüència que caldrà sintonitzar a la ràdio de cada vehicle. El preu de les entrades és de 10 euros per a cotxes, 5 euros per a motos i 2 eurosper les bicicletes. Les entrades només es podran adquirir per internet al següent enllaç.


Relat és una de les noves sensacions de l'escena reggae i festiva dels països catalans amb el seu primer disc, Contratemps (RGB Suports). Un treball produït i gravat en un dels estudis de referència del gènere, La Panchita Records amb Chalart58 al capdavant. Una obra que va més enllà del reggae i del dub, combinant-ho amb músiques urbanes com trap, hip-hop o dancehall. Un disc on es cuida amb molta sensibilitat el missatge de les cançons i la singularitat musical del projecte.

En el seu primer any de vida, Relat ha estat finalista al Sona 9, Premi Cases de la Música, guanyadors dels premis populars de La Cançó de Salitja i l’Inèdit de Llambrilles, ha actuat al Mercat de Música Viva de Vic, La Mercè i a sales com la Platea de Girona, la Cabra de Vic o El Torín d’Olot i ha publicat tres senzills.
 

Els membres de la banda garrotxina Kozama. Foto: @Kozamamusic.


Per la seva banda, Kozama és un grup que uneix estils de música diversos com el hip hop, el soul o el funk, passant pel Drum'n'Bass i el Dubstep, amb la intenció de presentar, als seus temes, problemes globals comuns, i utilitzar el micròfon i la música per unir les veus de la gent.


Una formació de nou persones que presentaran el seu nou disc aquest 2020 i que ofereixen un directe molt potent i enèrgic que es podrà veure als escenaris a partir d’aquesta propera temporada.

El projecte neix dels membres de la banda Hora de Joglar que decideixen tancar l'etapa d'aquest grup i crear un nou projecte a partir d'una nova formació i un nou estil de música.
 

Cartell del concert d'aquest divendres a Olot Foto: @7sisproduccions.




​​
​​
​​
Arxivat a