Sant Feliu de Pallerols aposta pel segon festival Pesca l'Estiu en viu i en directe

Durant els caps de setmana de juliol i agost, l'Ajuntament ofereix teatre, música i màgia en viu amb un cost simbòlic de dos euros per a controlar l'aforament

Vista general de Sant Feliu de Pallerols
Vista general de Sant Feliu de Pallerols | Arxiu ND
16 de juny del 2020
Actualitzat a les 11:26h
Sant Feliu de Pallerols vol aprofitar la fi del reculament en el confinament imposat per l'estat d'alarma i aposta, aquest estiu, per la segona edició del Pesca l'Estiu, un festival de format popular i familiar, que en la primera edició de 2019 ja va tenir prou èxit, amb la participació d'entre 400 i 500 persones en molts dels espectacles, encara més tenint en compte que Sant Feliu no depassa els 1.371 habitants (segons el cens de 2019).

Enguany, segons van explicar a NacióGarrotxa el batlle de la vila, Artur Colomer, i l'artista i directora teatral Anna Roca, el Pesca l'Estiu acollirà un total de sis actuacions durant els mesos de juliol i agost: dos concerts i quatre espectacles familiars. Mentre els concerts s'oferiran els divendres a les deu del vespre, el teatre familiar es podrà gaudir els dissabtes a la tarda.

El programa d'enguany

Després que fa uns dies el municipi va haver de celebrar la Festa Major en confinament i de forma virtual, en aquesta segona edició del Pesca l'Estiu, per contra, es podran veure i sentir en viu els següents espectacles:

    •    Susanna en concert: divendres 3 de juliol a les 22h.
    •    Mag Txema, amb l’espectacle The Postcard: dissabte 11 de juliol a les 19 h (familiar).
    •    Anna Confetti, amb l’espectacle A la fresca: dissabte 25 de juliol a les 19 h (familiar).
    •    Les Anxovetes, amb el concert Havaneres en femení: divendres 7 d’agost a les 22 h.
    •    Companyia Anna Roca, amb l’espectacle El secret de la Nanna: dissabte 15 d’agost a les 19h (familiar).
    •    Marcel Gros, amb l’espectacle La gran aventura: dissabte 22 d’agost a les 19h (familiar).

Totes les representacions s’han adequat a la normativa vigent d’aforament i precaucions sanitàries derivades de l'alerta sanitària per l'estat d'alarma per a poder dur a terme un festival amb tota la seguretat i sense cap risc per als assistents.


​​
​​
​​

"Ens trobem en un moment que no havíem viscut mai com a societat, però cal mirar de trobar una nova normalitat on ha de tenir cabuda el consum cultural", ha dit el batlle, Artur Colomer.
Per la seva banda, l'actriu Anna Roca ha destacat el fet que enguany el festival es vol obrir més enllà del municipi a tota la comarca de la Garrotxa.
De fet, al festival enguany hi haurà un seguit de canvis en el forma: per una banda deixarà de ser gratuït com fins ara per  passar a ser de pagament: amb un cost simbòlic de 2 euros per entrada per a poder controlar l’aforament.

Els indrets on dur a terme les actuacions, que s'anunciaran ben aviat, dependran de la fase de desconfinament en la qual ens trobem en el moment d'iniciar el Pesca l'Estiu 2020.