La piscina municipal d'Olot obre amb aforament limitat i noves mesures d’ús

Per a conèixer l’estat d’ocupació de les piscines, que no pot depassar el 30% d'habitud, es podrà consultar en temps real en una pàgina web.

La piscina municipal d'Olot.
La piscina municipal d'Olot. | Xavier Borràs.
NacióGarrotxa
15 de juny del 2020
Actualitzat a les 9:08h
Aquest dilluns, 15 de juny, comença la temporada de la piscina municipal d’Olot. Aquest estiu, i amb motiu de les mesures de prevenció derivades de la imposició de l'estat d'alarma arran de la Covid-19, les instal·lacions incorporen un seguit de novetats de funcionament.

La piscina municipal aquest any tindrà un aforament limitat. Inicialment, aquesta limitació decretada per les autoritats sanitàries serà del 30% de l’ocupació habitual. Per a conèixer l’estat d’ocupació de les piscines, es podrà consultar en temps real en aquesta pàgina web.

Pel que fa a les normes d’ús derivades de la imposició de l'estat d'alarma, caldrà tenir en compte que a l’entrada es mesurarà la temperatura corporal i s’haurà de donar el nom i telèfon de contacte. Serà obligatori l’ús de màscares fins a la zona de la piscina que es vulgui ocupar i caldrà respectar sempre les distàncies de seguretat, de dos metres.

Pel que fa a les zones de gespa estaran diferenciades i degudament senyalitzades les zones de pas i els espais reservats per a poder descansar i prendre el sol. Aquests últims espai estaran formats per àrees de 4x4 metres que podran ser utilitzades per un màxim de 4 persones, sempre que formin part d’una mateixa unitat familiar. Si no hi ha vinculació familiar, la capacitat màxima serà de dues persones.

Cal recordar altres mesures de prevenció com l’obligatorietat de rentar-se les mans amb líquid hidroalcohòlic tant a l’entrada com a la sortida, canviar-se el calçat a l’hora d’accedir i sortir de la piscina o no utilitzar les dutxes dels vestuaris.

Aquest estiu, la Piscina Municipal d’Olot obrirà a les nou del matí i tancarà a les vuit del vespre (dissabte i diumenge l’horari d’obertura serà a les 10 h). Tots els dies de la setmana, les instal·lacions estaran tancades de les 3 a les 4 h de la tarda per a poder realitzar les tasques de desinfecció del recinte.

El preu de l’entrada general és de 2’90 euros de les 9 h del matí a les 3 h de la tarda i 2 euros si se’n vol fer ús de les 4 h a les 8h del vespre. L’entrada reduïda (gent gran, menors de 14, família nombrosa...) és d'1’50 euros al matí i 1 euro a la tarda. També s’ofereixen pacs de 10 entrades i els menors de 4 anys tenen l’accés gratuït.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot o posar-vos-hi en contacte al 972 26 64 61.


​​
​​
​​
Arxivat a