Com aconseguir els ajuts de transport i menjador escolar del curs vinent a la Garrotxa

Encara que un mes més tard del previst, per causa de la imposició de l'estat d'alarma, per a les sol·licituds que es tramitin de manera presencial caldrà disposar de cita prèvia confirmada

Alguns dels ajuts també es podran sol·licitar en línia.
Alguns dels ajuts també es podran sol·licitar en línia. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
15 de juny del 2020
Actualitzat a les 8:27h
A partir d'aquest dilluns, 15 de juny, i fins al 31 de juliol, el Consell Comarcal de la Garrotxa obre el termini per a la presentació de sol·licituds de beques menjador i de transport escolar per al curs 2020/2021.

Amb motiu de la imposició de l'estat d'alarma a mitjan març, enguany el termini de presentació de sol·licituds s’obre un mes més tard del previst i, per a les sol·licituds que es tramitin de manera presencial,caldrà disposar de cita prèvia confirmada, que les famílies hauran de demanar a través del web o bé trucant als telèfons 972 274 998 o 972 27 49 00, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h.

El Consell Comarcal de la Garrotxa també ha habilitat, a través del seu web, a la secció Tràmits (dins de l’apartat Servei d’Educació), un servei de sol·licitud en línia per a aquelles famílies que hagin de demanar els següents ajuts i així evitar els desplaçaments i els tràmits presencials al mínim. Les sol·licituds que es poden presentar en línia són:

-    Ajuts individuals de menjador per a alumnes en centres concertats.
-    Gratuïtat de menjador.
-    Ajuts de desplaçament.
-    Servei de transport escolar.

Cal destacar que la cita prèvia és imprescindible per a tramitar presencialment la subvenció amb els professionals dels Consell Comarcal de la Garrotxa. Enguany, per a disposar de major espai i garantir les distàncies de seguretat, els tràmits, un cop confirmada la cita prèvia, es realitzaran al carrer Proa, 6 (Espai d’Entitats), d'Olot.

Les sol·licituds es poden recollir al mateix Servei d'Educació del Consell Comarcal de la Garrotxa o als ajuntaments de la comarca. També es pot descarregar en format PDF des del web. És important recordar que les sol·licituds s’han de fer per família i centre educatiu.

A més de l’atenció a les oficines del Servei d’Educació del Consell Comarcal, els tècnics del Consell es desplaçaran, en dies concrets, als ajuntaments, per a atendre les famílies que necessitin assessorament per a la gestió dels ajuts.

Els horaris i dies concrets d’aquesta atenció directa als ajuntaments es poden consultar a la circular informativa per als alumnes que vulguin sol·licitar el servei de transport i/o ajuts de menjador i desplaçament per al curs 2020/2021, penjada al web www.garrotxa.cat i repartida a tots els centres escolars de la comarca. És importar recordar que també caldrà tenir cita prèvia per a accedir a aquest servei directe als ajuntaments.