Educació

Com aconseguir els ajuts de transport i menjador escolar del curs vinent a la Garrotxa

Encara que un mes més tard del previst, per causa de la imposició de l'estat d'alarma, per a les sol·licituds que es tramitin de manera presencial caldrà disposar de cita prèvia confirmada

per NacióGarrotxa, Olot | 15 de juny de 2020 a les 08:08 |
Alguns dels ajuts també es podran sol·licitar en línia. | Martí Albesa.
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A partir d'aquest dilluns, 15 de juny, i fins al 31 de juliol, el Consell Comarcal de la Garrotxa obre el termini per a la presentació de sol·licituds de beques menjador i de transport escolar per al curs 2020/2021.

Amb motiu de la imposició de l'estat d'alarma a mitjan març, enguany el termini de presentació de sol·licituds s’obre un mes més tard del previst i, per a les sol·licituds que es tramitin de manera presencial,caldrà disposar de cita prèvia confirmada, que les famílies hauran de demanar a través del web o bé trucant als telèfons 972 274 998 o 972 27 49 00, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h.


El Consell Comarcal de la Garrotxa també ha habilitat, a través del seu web, a la secció Tràmits (dins de l’apartat Servei d’Educació), un servei de sol·licitud en línia per a aquelles famílies que hagin de demanar els següents ajuts i així evitar els desplaçaments i els tràmits presencials al mínim. Les sol·licituds que es poden presentar en línia són:

-    Ajuts individuals de menjador per a alumnes en centres concertats.

-    Gratuïtat de menjador.
-    Ajuts de desplaçament.

-    Servei de transport escolar.

Cal destacar que la cita prèvia és imprescindible per a tramitar presencialment la subvenció amb els professionals dels Consell Comarcal de la Garrotxa. Enguany, per a disposar de major espai i garantir les distàncies de seguretat, els tràmits, un cop confirmada la cita prèvia, es realitzaran al carrer Proa, 6 (Espai d’Entitats), d'Olot.

Les sol·licituds es poden recollir al mateix Servei d'Educació del Consell Comarcal de la Garrotxa o als ajuntaments de la comarca. També es pot descarregar en format PDF des del web. És important recordar que les sol·licituds s’han de fer per família i centre educatiu.

A més de l’atenció a les oficines del Servei d’Educació del Consell Comarcal, els tècnics del Consell es desplaçaran, en dies concrets, als ajuntaments, per a atendre les famílies que necessitin assessorament per a la gestió dels ajuts.

Els horaris i dies concrets d’aquesta atenció directa als ajuntaments es poden consultar a la circular informativa per als alumnes que vulguin sol·licitar el servei de transport i/o ajuts de menjador i desplaçament per al curs 2020/2021, penjada al web www.garrotxa.cat i repartida a tots els centres escolars de la comarca. És importar recordar que també caldrà tenir cita prèvia per a accedir a aquest servei directe als ajuntaments.

 

 

Participació