Tornen el gimnàs, les activitats dirigides i el bar al Club Natació Olot

Tot i amb certes limitacions i mesures de seguretat especials, també es poden tornar a fer servir les dutxes dels vestidors

NacióGarrotxa
12 de juny del 2020
Actualitzat a les 10:16h
La piscina principal del CNOlot en un dia de desconfnament.
La piscina principal del CNOlot en un dia de desconfnament. | @CNOlot.
Dilluns vinent, 15 de juny, la comarca de la Garrotxa entra a la nova fase 3 del desconfinament. És per això que el Club Natació Olot amplia els serveis que ofereix als socis i abonats amb la tornada del gimnàs i del bar de la terrassa del Club. Altres serveis que ja funcionen són els següents

•    Sala de fitness i de musculació: des del passat divendres, 11 de juny, els abonats poden fer la reserva de l’espai, que serà d’1 hora i 30 min.
•    Activitats dirigides: s’ha planificat una nova graella, respectant les mesures de seguretat com l’aforament. Es realitzaran a les noves sales d’activitats dirigides del gimnàs, a la piscina d’ensenyament, i com a novetat, s’afegeix un nou espai exterior a l’aire lliure. Els abonats poden escollir fins a 2 activitats dirigides a la setmana, amb un preu de 25 euros al mes.
•    Terrassa del Club: torna el servei de bar i es podrà utilitzar tant l’interior d’aquest com la terrassa a l’exterior. Es respectarà l’aforament, però no caldrà fer reserva prèvia.
•    Més novetats: el Club continua amb certes limitacions i mesures de seguretat especials, però ja es poden tornar a utilitzar les dutxes dels vestidors.

Aquests serveis se sumen als altres que, des de fa algunes setmanes, amb les fases 1 i 2, els socis i esportistes podien utilitzar:

•    La nova sala d’aigües: amb la piscina principal, complementària i d'ensenyament.
•    La piscina exterior i la zona enjardinada.
•    Les pistes de tennis, pàdel i frontó.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web del Club Natació Olot amb explicacions més detallades per als socis i abonat. La reobertura de les instal·lacions i serveis es pot veure afectada en funció de les indicacions de les autoritats.


​​
​​
​​
Arxivat a