Trobar l'Stefi, el repte de divendres dels «Encontres a la segona fase» a Olot

És la primera de les propostes que enceta la reactivació de la programació cultural a la capital de la Garrotxa

El que us farà sortir del dubtes, de si és l’Stefi o no, és la cadira tan peculiar que l’acompanya.
El que us farà sortir del dubtes, de si és l’Stefi o no, és la cadira tan peculiar que l’acompanya. | @OlotCultura.
Redacció
11 de juny del 2020
Actualitzat el 12 de juny a les 10:20h
L’Stefi ha hagut de romandre a casa tots aquests dies –ha fet moltes bufandes de mitja!–, però ara té ganes de sortir al carrer i de veure gent. Ara que ens hem acostumat a sortir a passejar, ella i tres músics –Constan, Marta Rius i Pep Puigdemont–  ambientaran un dels recorreguts que els olotins fan aquests dies, però caldrà estar ben atents a les xarxes d’Olot Cultura, que proveiran alguna pista d’on la podreu trobar-la.

Aquesta acció teatral és el primer dels actes dels "Encontres a la segona fase" que es dura a terme aquest divendres a dos quarts de set de la tarda a la capital de la Garrotxa i que tindrà continuïtat fins al 27 de juny, ja que amb la fase 2 del desconfinament ja port reviure la programació cultural a Olot, amb espectacles i concerts a l'aire lliure, fets per garrotxins i adaptats a les mesures de l'estat d'alarma.

Entre les propostes dels Encontres a la segona fase –un joc de paraules amb el títol de la mítica pel·lícula d'Steven Spielberg (Encontres a la tercera fase) i el famós codi musical de John Williams– hi ha dos concerts dobles que caldrà seguir des d’un vehicle a través d’una freqüència de ràdio a l’esplanada de l’antiga estació. Un anirà a càrrec de Relat i Kozama i el segon serà de caire més familiar i el protagonitzaran Pop per Xics i El Pot Petit.

Una altra de les propostes són tot concerts íntims de música clàssica al pati de l’Hospici, a càrrec de la violencel·lista Eva Curto i del pianista Marc Romero. L’aforament serà molt reduït i el públic canviarà després de cada peça per a deixar espai per a més oients.  

On és l'Stefi?

L’Stefi ja pot anar a prendre la fresca, però, despistada com és, no sap exactament en quina fase està. El que sí que té clar és que pot sortir a xafardejar les novetats que han passat a Olot durant les últimes setmanes. La coneixereu perquè, faci fred o calor, sempre porta un barret, unes ulleres i una brusa amb flors. I la seva concertina!

És possible que abans de veure-la, la sentiu tocar. El que us farà sortir del dubte, de si és l’Stefi o no, és la cadira tan peculiar que l’acompanya, des d’on pot guaitar tot allò que passa al seu voltant. Ara que ens hem acostumat a sortir a passejar, ella i tres músics –Constan, Marta Rius i Pep Puigdemont- ambientaran un dels recorreguts que els olotins fem aquests dies.

El cantautor olotí Constan ens convida a fer un viatge per paisatges interiors, a anar al refugi que tots tenim a dins nostre i a connectar amb el que és realment important, a través d’un recorregut introspectiu i lluminós.

La Marta Rius, acompanyada d’en Guillem Ballaz, presentarà Ànima salvatge, un treball que convida a connectar amb el més essencial. Es tracten d’unes  cançons que parlen de les emocions de manera directa i sense filtres, i amb una música que balla sempre a la frontera entre el pop, la cançó d’autor i el folk.

En Pep Puigdemont, cantautor familiar, proposa un repertori de cançons dels seus discos, i d’altres inèdites per ser explicades, contades, escoltades i ballades per passar una bona estona en família.

I si no hi sou o no la trobeu, divendres 26 de juny, també a dos quarts de set, es possible que la veieu per Olot un altre cop.
 
Arxivat a