​Aquests són els terminis per a passar la ITV si no heu pogut fer-ho durant l'estat d'alarma

El Ministeri d’Indústria fixa un seguit de pròrrogues per a evitar les cues

Un treballador de la ITV d'Amposta.
Un treballador de la ITV d'Amposta. | ACN.
NacióDigital
11 de juny del 2020
Actualitzat a les 9:45h
Les estacions d'ITV van tornar a la feina el passat 18 de maig, amb molts dubtes per als usuaris. L’estat d’alarma va deixar aturades les instal·lacions durant més de dos mesos i uns cinc milions de vehicles a tot l’Estat que havien de fer la revisió, des del 14 de març, no la van poder fer. 

A hores d’ara, totes les ITV ja estan un altre cop a ple funcionament, amb les mesures de seguretat i higiene necessàries, i amb una allau de trucades de ciutadans que volen fer la revisió del seu vehicle. 

Per a evitar les cues i donar cobertura a tots els usuaris, des del Ministeri d’Indústria s’han establert pròrrogues i terminis, en dies naturals, que començaran a comptar a partir del 21 de juny, dia en el que finalitzarà l’estat d’alarma. 

O sigui, per exemple, algú que tingui caducada la revisió el 20 de març, disposarà de 45 dies a partir del 21 de juny per a passar per les instal·lacions de la ITV. O sigui, fins al 5 d’agost.

PRÒRROGUES ITV 

A l’esquerra, els dies que caduca la revisió del vehicle. A continuació, els dies de pròrroga que li pertoquen per a poder passar la ITV, a partir del 21 de juny.

Del 14 al 20 de març, 45 dies
Del 21 al 27 de març, 60 dies
Del 28 de març al 3 d’abril, 75 dies
Del 4 al 10 d’abril, 90 dies
De l’11 al 17 d’abril, 105 dies
Del 18 al 24 d’abril, 120 dies
Del 25 d’abril a l’1 de maig, 135 dies

 


​​
​​
​​