Turisme Garrotxa presenta 44 propostes d’experiències per a gaudir la comarca tot l’any

El recull, que es pot consultar al web, s'organitza en quatre grans apartats –natura i cultura, gastronomia, salut i benestar i reunions entre volcans– que s'afegeixen al catàleg "Experiències Garrotxa incoming"

Imatge promocional de les noves propostes de Turisme Garrotxa
Imatge promocional de les noves propostes de Turisme Garrotxa | @turismegarrotxa.
NacióGarrotxa
05 de juny del 2020
Actualitzat a les 9:28h
Turisme Garrotxa, de la mà de les empreses que formen part del Servei d’Innovació i Producte, presenta un nou recull de 44 propostes d’experiències per a gaudir de la terra dels volcans durant tot l’any.

El recull, que es pot consultar al web, està organitzat en quatre grans apartats: natura i cultura, gastronomia, salut i benestar i reunions entre volcans, i inclouen diferents experiències singulars de tipologies molt diverses: visites guiades als racons més desconeguts de la Garrotxa, postes de sol, descoberta de plantes, visites guiades de nit, vols en globus, descens de barrancs, circuits d’orientació, escape rooms, visites a granges, tallers de cuina saludable, ioga, maridatges de carn, formatges i whisky, gimcanes, marxa nòrdica...

La publicació d’aquestes propostes es fa per a donar resposta a l’interès generat per moltes de les activitats que formaven part dels 10 paquets sostenibles “Experiències Garrotxa incoming”, i que es comercialitzen a través d’agències de viatges acreditades amb la Carta Europea de Turisme Sostenible.

D’aquesta manera, des d’ara l’oferta s’amplia. Per una banda, continua vigent el catàleg “Experiències Garrotxa incoming” i, per altra banda, s’afegeixen aquestes 44 propostes a l’oferta d’activitats de la Garrotxa.

Actualment, Turisme Garrotxa també promou les campanyes “Ara us cuidem nosaltres” en la qual més de 35 empreses ofereixen descomptes per al personal sanitari, i “Agenda d’estiu”, formada per una quarantena de visites guiades per als propers mesos ofertes per diferents empreses d’activitats.

A més, l’associació treballa en noves accions per ajudar a reactivar el sector turístic adaptant-se a les diferents fases de desconfinament i demandes del mercat.

Consulteu totes les propostes al web.
 

Les noves propostes s'afegeixen al catàleg «Experiències Garrotxa incoming». Foto: @turismegarrotxa.