Artteràpia d'Olot convoca el cinquè curs d'estiu per a mestres i educadors

Es farà presencialment a la Fundació d'estudis Superiors del 6 al 9 de juliol

El curs s'adreça als als professionals del camp educatiu de la infància i l’adolescència.
El curs s'adreça als als professionals del camp educatiu de la infància i l’adolescència. | Artrart.
NacióGarrotxa
03 de juny del 2020
Actualitzat a les 11:52h
L'Associació Artteràpia d'Olot (Altrat) convoca la cinquena edició del curs d'estiu per a mestres i educadors, que enguany se celebrarà presencialment del 6 al 9 de juliol a la Fundació d'Estudis Superiors (a Can Monsà, al carrer Joan Pere Fontanella, 3) amb el lema "Una altra mirada cap a l'alumne".

Aquest curs va dirigit als professionals que treballen directament en el camp de la infància i l’adolescència com a mestres, professors, educadors i acompanyants i que volen sumar coneixements i reflexionar sobre un altre tipus d’escolta, una escolta que permet acceptar, acompanyar, donar seguretat i sostenir al nen i al jove en tot allò que esdevingui per a afavorir-lo en la millora de la seva integració emocional.

S'hi donarà a conèixer l’Artteràpia i la seva metodologia de treball en la recerca de les capacitats creadores dels nens i joves.

Objectius

• Conèixer els fonaments teòrics i els recursos tant pràctics com metodològics que ofereix l’Artteràpia com a elements d’intervenció orientats a l’alumne.
• Ampliar i incorporar noves formes de representació amb el suport de llenguatges artístics i aprofitant-ne tot el seu potencial.

 
Arxivat a