DinamiG organitza una cinquantena de sessions formatives per a cercar feina

Inicia una nova programació de cursos sobre noves oportunitats laborals amb les tecnologies de la informació i la comunicació amb un nou format que finalitzarà al desembre

NacióGarrotxa
03 de juny del 2020
Actualitzat a les 10:36h
La primera de les formacions, el 15 de juny, tractarà sobre com cercar feina amb el propi dispositiu.
La primera de les formacions, el 15 de juny, tractarà sobre com cercar feina amb el propi dispositiu. | Europa Press
Des del 2010 que l’Àrea d’Ocupació-DinamiG organitza tallers d’iniciació a la informàtica així com cursos per a aprendre a fer servir les diferents eines digitals que faciliten poder fer una bona recerca de feina.

Arran de la situació provocada per la imposició de l'estat d'alarma, que va fer impossible, d’una banda, continuar realitzant aquests tallers presencialment i, de l’altra, la detecció de noves necessitats per part dels usuaris en relació a les eines de les noves tecnologies de la informació i la comunicació (NTIC), s’ha apostat per una reprogramació d’aquests tallers per a adaptar-los a les noves necessitats.
 
Aquest mes de juny s’inicia el primer taller de la nova programació de cursos de noves tecnologies per a la recerca de feina. Amb el títol “Noves oportunitats laborals gràcies a les TIC” comencen una cinquantena de sessions, totes ells de durada breu (una hora i
dos quarts cada una) i de franc, amb la finalitat que siguin útils a les persones que cerquen feina o que volen optimitzar l’ús de les eines digitals. La primera de les formacions tractarà sobre cercar feina amb el propi dispositiu i es realitzarà el 15 de juny.  
 
Totes les sessions seran en línia i en directe, però l’usuari també disposarà de diferents vídeos en relació al taller realitzat, que es podran mirar en qualsevol moment que calgui i també de manera gratuïta   
 
Aquestes formacions pretenen constituir també una porta d’entrada perquè els participants prenguin consciència que tothom pot accedir a noves feines d’aquest sector. I és amb aquesta idea que s’està estudiant la possibilitat d’implementar aquests cursos amb una formació a posterior que complementi els coneixements adquirits a la primera i que vagi encara més en la idea d’anar fent arribar les noves tecnologies a la població, tot integrant-les en el seu dia a dia amb major seguretat i domini.  
 
La programació als diferents tallers es publicarà mensualment a la pàgina web del Servei d’Ocupació. Les inscripcions caldrà fer-les al web de la Fundació d’Estudis Superiors.
 
Cercar feina amb el propi dispositiu, noves formes de trobar feina, les xarxes socials per a trobar feina o el vídeo currículum són algunes de les propostes que s’han programat per aquests propers mesos.

Mentre les anteriors formacions estaven directament relacionades amb la recerca de feina a través de les noves tecnologies, ara  també s’ofereixen tallers més relacionats amb fer un bon ús d’aquestes eines i en anar-les integrant com les plataformes de videoconferències, adaptant-nos amb seguretat o noves oportunitats laborals gràcies a les TIC.  


​​
​​​
​​​​
​​​​​
Arxivat a