Sant Joan les Fonts adapta la Festa Major i la promou des de casa

La Comissió de Festes aposta per Ràdio Sant Joan com a peça clau per a poder gaudir-ne

NacióGarrotxa
02 de juny del 2020
Actualitzat a les 12:55h
La Comissió de Festes de Sant Joan les Fonts ha anunciat que adapta la Festa Major d’enguany a les condicions imposades per l'estat d'alarma arran de la pandèmia de la Covid-19.

En un comunicat fet públic avui mateix, els organitzadors assenyalen que “no es podrà celebrar la Festa Major tal com es coneix per temes de salut pública i responsabilitat social”.
 

Un dels muntatges del Sant Joan les Flors que enguany no es repetirà. Foto: Martí Albesa.


Tot i això, i per a mantenir la tradició viva, la comissió ja està treballant per a adaptar una sèrie de propostes per a poder gaudir de la festa des de casa. Els actes els aniran comunicant ells mateixos a les xarxes socials de la Comissió de Festes de Sant Joan les Fonts. De moment, ja avancen que una peça clau de la celebració serà l’emissora municipal, Ràdio Sant Joan.

Aquesta adaptació de la Festa Major a la nova realitat se suma a diferents esdeveniments que s’han cancel·lat o postposat per a més endavant. És el cas de la Festa del Roser, la Festa de la Canya, la Fira del Tastet o el Sant Joan les Flors i la Nit de les Dones d’Aigua, aquestes dues últimes organitzades directament per l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

En el cas de la Festa Major de Sant Joan les Fonts, el consistori entén perfectament la decisió de la Comissió i continua al seu costat per a tirar endavant els actes que es preparin.
 

Cartell de la Festa Major d'enguany que s'intentarà celebrar des de casa. Foto: CFSF.


Amb aquesta decisió, Sant Joan les Fonts és ja el segon municipi de la Garrotxa que ha de canviar els actes de la Festa Major. Just aquest passat cap de setmana va ser el torn de la de Sant Feliu de Pallerols que va aplegar esforços perquè tots els pescallunes poguessin gaudir-ne també des de casa.
Arxivat a