Les Àvies Remeieres reprenen l'activitat el 27 de juny per a fer ratafia

El taller, que inclou tots els materials necessaris per a l'elaboració del preuat licor, es tornarà a fer el 18 de juliol

Al taller es coneixeran les herbes necessàries per a fer una bona ratafia.
Al taller es coneixeran les herbes necessàries per a fer una bona ratafia. | Josep M. Costa.
NacióGarrotxa
01 de juny del 2020
Actualitzat a les 12:03h
Les Àvies Remeieres, de l'Associació Pedra Tosca, amb seu al Baixador de Codella, a les Preses, reprenen l'activitat el pròxim dissabte 27 de juny vinent amb un taller d'elaboració de ratafia. Els amics de les plantes i dels remeis ancestrals podran tornar a gaudir de la gran tasca divulgativa i pedagògica que fa aquest grup de dones de l'associació.

El taller de ratafia s'iniciarà a les 10 h del matí amb la recollida d'herbes i tindrà continuïtat, de la mà de Xevi Codina, amb l'elaboració del preuat licor, una hora després.

El curs, que tindrà lloc al Baixador de Codella, té un cost de 38 euros i inclou tot el que cal per a elborar 5 litres de ratafia (cal dur un pot de 4 litres).

Cal fer la reserva a pedatosca11@gmail.com o al 699 429 473 (Maria) i si es vol dinar cal encarregar-lo prèviament al 699 524 723 (Violeta).

Aquest taller es tornarà a fer el 18 de juliol amb les mateixes característiques.
 

Cartell del taller d'elaboració de ratafia. Foto: AR.


 
Arxivat a