La Vall d'en Bas posa en marxa tres casals d'estiu del 29 de juny al 28 d'agost

Amb limitacions importants, tindran lloc a l'escola Verntallat (P3 a 6è de primària), Can Tista (1r i 2n d’ESO) i diversos llocs del municipi (3r i 4rt d’ESO)

Enguany el casal d'estiu de Sant Privat d'en Bas no obrirà i es farà a l'escola Verntallat.
Enguany el casal d'estiu de Sant Privat d'en Bas no obrirà i es farà a l'escola Verntallat. | @casalsdelavall.
NacióGarrotxa
01 de juny del 2020
Actualitzat a les 10:57h

Després de mesos on la incertesa i els dubtes havien pres tot el protagonisme a la quotidianitat, i malgrat que enguany s'arriba tard per la situació provocada per la pandèmia sanitària; s'acosta l'estiu i és temps de casals.

Des de l'Ajuntament de la Vall d'en Bas, ja fa temps que treballen per a oferir el millor casal possible i per això, a partir d'aquest dijous, 4 de juny, s'obre termini d'inscripcions a totes les activitats (casals i brigades) fins el diumenge 14 de juny. Us podeu descarregar la Guía d'Estiu de La Vall d'en Bas fent clic aquí.

Amb limitacions importants, els casals tindran tindran lloc del 29 de juny al 28 d'agost a l'escola Verntallat (P3 a 6è de primària), del 29 de juny al 31 de juliol a Can Tista (1r i 2n d’ESO) i dels 6 al 31 de juliol a diversos llocs del municipi (3r i 4rt d’ESO).

Per primera vegada, les inscripcions es faran en línia mitjançant una plataforma digital molt senzilla i intuïtiva que trobareu fent clic aquí i, en cas de necessitat, presencialment a l'Ajuntament, en horari de 9 h a 14 h, de dilluns a divendres, dins les pròpies dates d'inscripció.

Certament i com ja es sabut, aquest any cal posar la màxima atenció en la salut de totes i tots, així ho entenem i així ho farem, però també pensem que infants i joves, mereixen gaudir, en la mesura del possible, d'un estiu de lleure educatiu.  Així mateix, la nostra voluntat és oferir aquest servei a totes les famílies, per atendre les seves necessitats i, en definitiva, que aquests puguin tenir opcions en els mesos d'estiu.

L'oferta d'activitats d'aquest any pateix importants canvis a causa de la imposició de l'estat d'alarma arran de la pandèmia de la Covid-19. Malgrat això, es continuen oferint casals per a petits, casal per a mitjans, casal per a grans i casal de joves i brigades joves. Per això, de manera excepcional, aquest any els casals per a infants de P3 fins a 6è es realitzaran a les instal·lacions de l’escola Verntallat. Per tant, no hi haurà casal a Sant Esteve d’en Bas ni a Sant Privat d’en Bas. I com cada any, les places seran limitades.


Inscripcions fins al 14 de juny

Del 4 al 14 de juny, les inscripcions s'obren per a (seguint aquests ordre de prioritat i segons ordre d'inscripció):


1. Persones empadronades a la Vall d'en Bas.
2. Persones escolaritzades a les escoles de la Vall d'en Bas.
3. Persones que treballen a la Vall d'en Bas.
4. Persones no residents amb família a la Vall d'en Bas.

Els dies 15 i 16 de juny s'obriran les inscripcions per a la resta de persones i en funció de les places que restin lliures.

Els casals, enguany, seran molt diferents, amb moltes mesures de seguretat malgrat que el no risc no existeix: distanciament físic, grups reduïts, etc., però des de l'Ajuntament de la Vall d'en Bas volen fer tot el possible per a continuar posant l'educació i l'infant i el jove al centre.

Si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb el tècnic d'Educació i Joventut al correu educacioijoventut@vallbas.cat o al telèfon 628 253 001.

Per si és del vostre interès, a partir del dimarts 2 de juny es publicarà la guia d'estiu de les activitats de lleure educatiu de tota la Garrotxa.
 

Coberta de la guia dels casals d'estiu de la Vall d'en Bas. Foto: @ajuntamentbas.


Certament i com ja es sabut, aquest any cal posar la màxima atenció en la salut de totes i tots, així ho entenem i així ho farem, però també pensem que infants i joves, mereixen gaudir, en la mesura del possible, d'un estiu de lleure educatiu.  Així mateix, la nostra voluntat és oferir aquest servei a totes les famílies, per atendre les seves necessitats i, en definitiva, que aquests puguin tenir opcions en els mesos d'estiu.

L'oferta d'activitats d'aquest any pateix importants canvis. Malgrat això, es continuen oferint casals per a petits, casal per a mitjans, casal per a grans i casal de joves i brigades joves.


Arxivat a