El Club Natació Olot reobre la majoria de serveis en la fase 2 de desconfinament

L'accés, només per a socis i esportistes i amb limitacions de capacitat, cal reservar-lo prèviament

La nova piscina exterior del CN Olot, ideal per a l'estiu que s'acosta.
La nova piscina exterior del CN Olot, ideal per a l'estiu que s'acosta. | @CNOlot.
NacióGarrotxa
01 de juny del 2020
Actualitzat a les 8:47h
Aquest dilluns, 1r de juny, la comarca de la Garrotxa entra a la nova fase 2 del desconfinament. Després d'un intens treball d'adaptació de les instal·lacions i normes, el Club Natació Olot continua amb la reobertura parcial de les instal·lacions amb la posada en marxa de la majoria dels serveis amb limitacions:

•    Obligatorietat de reservar prèviament el servei o activitat.
•    Limitacions de l’aforament.
•    Accés només per a socis i esportistes.

El Club torna a obrir en els seus horaris habituals, de dilluns a divendres de 6.30 a  22 h, dissabtes de 7.30 a 21 h i diumenges de 7.30  a 20 h.

Des del passat 25 de maig, amb l’arribada de la fase 1, el Club ja va reobrir les pistes de tennis, pàdel i frontó. Ara, amb la nova fase i la reobertura progressiva, s’hi afegeixen:

•    L'obertura de la nova sala d’aigües amb:
— La piscina principal PCO3.
— La piscina complementària.
— La piscina d’ensenyament (dividida en una zona per nedar i una zona d’ús recreatiu).
•    Piscina exterior i zona enjardinada.

Per a més informació, podeu consultar la informació de la pàgina web amb explicacions més detallades, amb els funcionaments de reserva, protocols adoptats i mesures de seguretat. És important tenir en compte que l'obertura de les instal·lacions i serveis es pot veure afectada en funció de les indicacions de les autoritats.

Podeu descarregar-vos la guia de la tornada a l’activitat esportiva al Club i el Pla de contingència especial Covid-19 que s'ha enviat als socis. Amb aquestes guies es vol ajudar al soci i als esportistes a planificar el retorn al Club amb més comoditat i a resoldre dubtes.



Arxivat a