El Consorci de l'Alta Garrotxa tanca l'aparcament de Sadernes

Un servei d’informadors situat al trencant del nucli de Montagut comunica la mesura als usuaris per a evitar la propagació del coronavirus

per NacióGarrotxa , Montagut i Oix, 1 de juny de 2020 a les 08:24 |
La imatge dels cotxes aparcats a Sadernes no es reptirà en la fase 2 del desconfinament. | ACN.
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest cap de setmana s'ha posat en marxa el servei d’informació de Sadernes, que estarà localitzat al trencant del nucli de Montagut, a la carretera que hi mena.

La principal funció d’aquest servei serà la d’informar els visitants del tancament provisional de l’aparcament de Sadernes, que s’ha establert d’acord amb els cossos de seguretat i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries per a d’evitar la propagació del coronavirus.


Segons els informes del Ministeri de Sanitat i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, es desaconsella el bany i les activitats recreatives a zones d’aigua dolça amb poc cabdal durant la temporada d’estiu 2020.

Els informadors recomanaran al visitant que no accedeixin al sector de Sadernes-Sant Aniol ja que no disposaran d’aparcament disponible i recordaran les recomanacions sanitàries d’evitar el bany a zones de gorgues i rius.


L’incompliment de les restriccions establertes o aparcar a zones no autoritzades pot comportar importants sancions administratives.

El tancament de l’aparcament de Sadernes estarà vigent durant la Fase 2. Paral·lelament, s’estudien opcions d’obertura restringida per a les properes fases, sempre que la situació sanitària ho permeti i sigui possible mantenir les mesures de seguretat de distanciament recomanades.


 

Participació