S'incorporen setze parades més al mercat setmanal de roba d'Olot

Aquest dilluns 1r de juny se situaran al llarg del passeig Bisbe Guillamet i des del carrer Bolòs fins al de Montsalvatge

Una de les parades de roba del mercat dels dilluns a Olot
Una de les parades de roba del mercat dels dilluns a Olot | @olotuit.
NacióGarrotxa
29 de maig del 2020
Actualitzat a les 11:22h
Amb l’entrada a la fase 2 del desconfinament imposat per l'estat d'alarma arran de la pandèmia de la Covid-19, aquest dilluns 1r de juny, el mercat d’Olot incorporarà 16 parades més de roba i complements que se situaran al llarg del passeig Bisbe Guillamet i des del carrer Bolòs fins a Montsalvatge.

Amb aquestes noves incorporacions ja seran 56 els marxants que se sumen al tradicional mercat dels dilluns de la capital de la Garrotxa.
 

En aquest sentit, el proper dilluns hi haurà un total de 56 parades de roba i complements distribuïdes entre el Firalet i fins al carrer Montsalvatge en els horaris habituals de venda, mentre que les parades d’alimentació i planter -un total de 44- continuaran ubicades al
Firal i Firal Petit.  
 
Es recorda que, en general, a tota la superfície ocupada pel mercat setmanal caldrà que els compradors procurin mantenir la distància de seguretat sanitària de 2 metres, evitar aglomeracions i esperar el torn darrera la línia, seguint les indicacions i senyals marcades.

També serà obligatori l’ús de guants per poder manipular els productes o l’ús d’hidrogels desinfectants, així com l’ús de mascareta a tot l’espai on se celebra el mercat setmanal de productes frescos, roba i complements. Es recomana pagar amb targeta, en la mesura del possible, i utilitzar els contenidors habilitats per dipositar els guants i les mascaretes utilitzades. Com a mesura de prevenció es recomana circular per la dreta.  



 
Arxivat a