Educació

Sant Joan les Fonts posa al dia i millora l'Escola Castanyer

S'ha agençat el pati que fan servir els més menuts de cara a l'obertura del centre aquest 1r de juny

per NacióGarrotxa , Sant Joan les Fonts, 29 de maig de 2020 a les 16:15 |
La Brigada Municipal ha acondiciat el pati dels més menuts de l'escola. | @santjoanfontsaj.
La Brigada Municipal de Sant Joan les Fonts ha estat fent aquests darreres dies diverses tasques de millora de diferents espais, que se sumen a les actuacions de neteja i de desinfecció d’espais públics que es realitzen de manera periòdica.

Algunes d’aquestes actuacions s’han fet a l’Escola Castanyer i, concretament, al pati que fan servir els més menuts, especialment de cara a l'obertura del centre aquest 1r de juny, amb les recomanacions i restriccions ja conegudes.


S’ha acondiciat i millorat l’espai per a fer-lo més agradable. Aquestes actuacions s’han fet tot aprofitant que el centre estava tancat per les mesures decretades per l’estat d’alarma.


L’estiu passat, la Brigada Municipal ja va fer millores al centre educatiu de Sant Joan les Fonts. Es va millorar la zona d’aparcaments i crear un camí de sortida i entrada més segur. També es va actuar als serveis del segon pis i es va crear un nou espai d’emmagatzematge. Una mostra de la voluntat continuada d’anar millorant i adaptant els espais per fer-los més agradables a la comunitat educativa.
 

Participació