Els Museus d'Olot reobren al públic el pati de l'Hospici i les sales d'exposició temporal

S’allarga el termini per a visitar les exposicions “Realisme(s) a Catalunya (1917- 1936)” i “Xavier de Torres. Crear és respirar”

El «Palco d'envelat» (1921), de Francesc Vayreda presideix l'entrada a l'exposició «Realismes a Catalunya».
El «Palco d'envelat» (1921), de Francesc Vayreda presideix l'entrada a l'exposició «Realismes a Catalunya». | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
28 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:01h
Des d’avui ja es poden tornar a visitar les exposicions temporals del Museu de la Garrotxa. A la Sala Oberta es pot aprofitar per veure la mostra “Realisme(s) a Catalunya (1917-1936). Del Picasso clàssic al Dalí surrealista”. L’exposició, inauguradael 1r de febrer d'enguany, ha allargat uns dies més la seva estada a Olot i estarà oberta fins al diumenge 7 de juny.

A la Sala Oberta 2 s’ha allargat l’exposició "Crear és respirar", dedicada a les pintures i escultures de Xavier de Torres, que es podran visitar fins al 26 de juliol. La mostra també té peces al pati de l’Hospici i a les voltes del primer pis de l’edifici.

L’entrada a les exposicions és gratuïta i mantenen el seu horari habitual d’obertura: de dimarts a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i els dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14 i de 17 a 20 h.

Limitacions d’aforament i mesures de seguretat sanitàries

L’obertura de les sales d’exposicions segueix en tot moment les mesures sanitàries per a la prevenció del contagi del coronavirus SARS-CoV-2. Per això, hi ha líquid desinfectant a disposició dels visitants i és obligatori posar-se la mascareta.

Com a màxim només hi pot haver 6 persones a l’interior de les sales d’exposicions i 15 persones al pati i al primer pis.

Els lavabos de l’Hospici estan tancats al públic i l’ascensor només es pot utilitzar per raons d’accessibilitat.

Aquest és un primer pas en la reobertura progressiva dels Museus d’Olot al públic. Tot i així, encara caldrà esperar uns dies per a visitar el Museu dels Sants, el Museu dels Volcans o les sales d’exposició permanent del Museu de la Garrotxa, que continuen tancats.

Arxivat a