Sant Joan les Fonts continua la desinfecció d'espais comuns

L'Ajuntament també distribueix un nou butlletí sobre el coronavirus i les mesures relacionades amb la imposició de l'estat d'alarma

Un treballador municipal desinfecta un banc a Sant Joan les Fonts.
Un treballador municipal desinfecta un banc a Sant Joan les Fonts. | @santjoanfontsaj.
NacióGarrotxa
28 de maig del 2020
Actualitzat a les 9:11h
L'activitat per a la millora del municipi no s'atura i, com cada setmana, la brigada municipal continua desinfectant a fons els espais comuns de Sant Joan les Fonts per a prevenir la propagació del coronavirus.

D'altra banda, el servei de jardineria també treballa a ple rendiment per a condicionar les zones enjardinades en una primavera que és especialment plujosa i on el verd és el color predominant.

Tercer butlletí informatiu sobre el coronavirus

L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha editat un nou butlletí municipal dedicat a informacions relacionades amb el coronavirus i les actuacions que des del consistori s'han portat a terme per pal·liar-ne les conseqüències de la imposició de l'estat d'alarma.

És la tercera edició d'aquest butlletí que arriba quan s'és a punt de passar a la fase 2 i serveix per a recordar mesures existents i d'altres que s'han posat en marxa darrerament com la facilitat per a pagar impostos com l'IBI, el de vehicles o l'aigua.

També, avança que des de l'Escola Municipal de Belles Arts es preparen cursos i tallers i que properament es publicarà la guia d'estiu amb informació dels casals.
 

El nou butlletí informatiu de Sant Jon les Fonts. Foto: @santjoanfontsaj.