El Consell Comarcal obre portes i farà atenció presencial amb cita prèvia

Amb aquest sistema es vol reduir la presència de persones a les instal·lacions al llarg de la desescalada per a minimitzar el risc de contagis

La seu del Consell Comarcal de la Garrotxa, a l'avinguda Onze de Setembre d'Olot.
La seu del Consell Comarcal de la Garrotxa, a l'avinguda Onze de Setembre d'Olot. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
26 de maig del 2020
Actualitzat a les 8:56h
El Consell Comarcal de la Garrotxa, que durant aquestes setmanes de confinament ha estat prestant els seus serveis de manera telemàtica (i de manera presencial en aquells casos de necessitat), ha obert aquest dilluns les portes amb les instal·lacions preparades per a iniciar, a partir d'avui, l’atenció ciutadana presencial amb cita prèvia.

A partir d'aquest dimarts, doncs, totes les persones que necessitin contactar amb el Consell Comarcal de la Garrotxa per a realitzar alguna gestió, podran trucar al 972 274 900 o reservar cita prèvia a través del web.

El personal del Consell Comarcal estudiarà les necessitats plantejades a la trucada o al formulari web i, si la gestió no es pot resoldre telemàticament, se li assignarà al ciutadà un dia i hora per atendre’l de manera presencial.

Amb aquest sistema de cita prèvia es vol reduir la presència de persones a les instal·lacions del Consell Comarcal al llarg d’aquestes setmanes de desescalada, per manera de minimitzar el risc de contagi per Covid-19. A tal efecte, la zona de recepció i aquells espais on es fa atenció al públic, s’han adequat per a seguir les directrius sanitàries, tot instal·lant mampares i garantint les distàncies entre persones.

El personal del Consell Comarcal disposarà d’equips de protecció personal i es reforçarà la neteja d’espais, especialment durant les hores d’atenció al públic.

Horari d’atenció al públic amb cita prèvia: de dilluns a divendres, de 9h a 14h.



 
Arxivat a