Se suspèn l'edició d'enguany del festival Música als Masos de la Garrotxa

El cicle de concerts s'havia de fer aquest estiu per cinquena ocasió i s'ha ajornat fins l'any vinent a causa de la imposició de l'estat d'alarma

Una imatge del concert de Música als Masos el juliol de 2019 al Mas Ventós.
Una imatge del concert de Música als Masos el juliol de 2019 al Mas Ventós. | @musicamasos.
NacióGarrotxa
25 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:46h
A causa de la situació creada per la imposició de l'estat d'alarma la junta de l’Associació Música als Masos ha decidit suspendre l’edició d’enguany, la cinquena des que es va iniciar al 2016, i ajornar a l’any vinent tots els concerts que tenia programats aquest estiu.

A la seva pàgina web hi trobareu la programació prevista aquest 2020, que esperen poder fer l’any que ve, Havien preparat deu concerts diferents (amb programes que comprenien des de repertoris medievals fins a compositors en actiu) i, com a novetat, una conferència sobre dones compositores.

Les localitzacions s’havien projectat en cinc masos singulars de la comarca: Pratdevall de Sata Pau, La Fàbrega de Sant Feliu de Pallerols, Vayreda i Ventós d'Olot, i, la novetat del Mas el Solà de Batet de la Serra.

L’Associació es compromet a treballar per a fer possible que l'estiu vinent, si les condicions generals ho permeten, es pugui celebrar la 5a edició del festival que no es pot fer enguany.

"Tot esperant retrobar-vos l’any que ve, confiem que us trobeu tots bé i que tots plegats puguem superar aquesta situació tan complicada que ens ha tocat viure", manifesten en el comunicat fet públic avui.