Consorci de l'Alta Garrotxa

Milloren l'accés a Can Reguer de Beget amb una passera al torrent dels Trulls

Nou daus ancorats a la llera, que emulen els tradicionals passos de pedres, faciliten el pas de veïns i vianants en aquest nucli de l'Alta Garrotxa

per NacióGarrotxa , Beget, 25 de maig de 2020 a les 09:51 |
Els daus de pedra a la llera del torrent dels Trulls. | CAG.
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tot voltant el nucli de Beget (Alta Garrotxa), un itinerari pedestre transcorre per l’entorn més immediat del poble, des de Can Reguer al camí del Sunyer. Es tracta d’un itinerari habitualment utilitzat tant per veïns com per visitants.

Dins d’aquest itinerari, el camí travessa la llera del torrent dels Trulls, pas que fins ara es feia difícil de travessar ja que el riu sempre porta aigua.


En aquest sentit, la recent finalitzada construcció d’una passera pel torrent ha permès millorar l’accessibilitat del camí i permetre'n un pas fàcil i segur.

L’actuació, sol·licitada per l’Ajuntament de Camprodon i duta a terme per una empresa del mateix poble, s’ha concretat en la construcció de nou daus de pedra ancorats a la llera, que emulen els tradicionals passos fluvials de grans rocs de pedra.


Aquesta millora s’emmarca dins les estratègies de suport al poblament local i d’ordenació de l’ús públic. 

 

Participació