Ple de l'Ajuntament d'Olot

L'Ajuntament d'Olot demana a la propietat de l'antiga fàbrica de Can Valeri que hi desallotgi els ocupants

Hi van fer una connexió de llum fraudulenta en una caseta transformadora de l'empresa Bassols Energia, amb la perillositat que comporta

per Xavier Borràs , Olot, 22 de maig de 2020 a les 11:59 |
L'antiga fàbrica de Can Valeri a Olot. | Martí Albesa.
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A l'inici de la sessió plenària telemàtica d'aquest dijous de l'Ajuntament d'Olot, el regidor d'Esquerra Republicana Josep Nats Granados va preguntar a l'equip de govern municipal aclariments sobre un decret de la Junta de Govern relatiu a un desallotjament a l'antiga fàbrica de Can Valeri, al número 36 del carrer Bisbe Serra, que havia estat un referent de la indústria tèxtil al centre de la ciutat.

La regidora de Salut i Joventut, Mariona Camps, i el regidor d'Habitatge, Jordi Güell van explicar que a la fàbrica de Can Valeri s'hi va produir una ocupació en què es va fer una connexió de llum fraudulenta, "amb la mala fortuna que es va fer en una caseta transformadora de l'empresa Bassols Energia".

 

Entrada a l'antiga fàbrica de Can Valeri, al carrer Bisbe Serra d'Olot. Foto: Martí Albesa.


Com que es tracta d'un tema de perillositat, segons el regidor Jordi Güell en el decret esmentat s'informa a la propietat de la situació i se'ls insta que hi actuïn i "si no ho fan procedirà l'Ajuntament al desallotjament".


L'empresa Jose Valeri Homs SA va entrar en concurs de creditors el desembre de 2013 i des d'aleshores han estat diverses les ocupacions que s'hi han produït.

 

Participació