coronavirus

Els marxants de roba i complements tornen al mercat setmanal d'Olot

Aquest dilluns, 25 de maig, 40 paradistes que ho han demanat ja seran al Firalet d’Olot en els horaris habituals de venda

per NacióGarrotxa , Olot, 22 de maig de 2020 a les 08:53 |
El mercat setmanal dels dilluns a Olot durant l'estat d'alarma. | Foto: Martí Albesa.
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb l’entrada en la fase 1 del desconfinament per la imposició de l'estat d'alarma arran de la pandèmia de la COVID-19 el passat 18 de maig a tota la regió sanitària de Girona, els mercats de venda no sedentària poden retornar a l’activitat amb determinades limitacions.
 

En aquest sentit, aquest dilluns 25 de maig els 40 marxants de roba i complements que ho han sol·licitat a l’Ajuntament d’Olot podran tornar a muntar les seves parades al Firalet en els horaris habituals de venda, mentre que les parades 44 d’alimentació i planter continuaran situades al Firal i al Firal Petit.
 

En general a tota la superfície ocupada pel mercat setmanal caldrà que els compradors procurin mantenir la distància de separació interpesonal de 2 metres, evitar aglomeracions i esperar el torn darrere la línia, tot seguint les indicacions i senyals marcats.

També, serà obligatori l’ús de guants per a poder manipular els productes o l’ús d’hidrogels desinfectants, així com l’ús de mascareta a tot l’espai on se celebra el mercat setmanal de productes frescos, roba i complements.


Es recomana pagar amb targeta de crèdit, en la mesura del possible, i utilitzar els contenidors habilitats per a dipositar els guants i les mascaretes emprades.

Com a mesura de prevenció es recomana circular per la dreta.
 

Cartell amb les mesures i recomanacions actualitzades per al públic els dilluns de mercat a Olot. Foto: @olotuit.

 

Participació