Olot ja llueix les millores de la plaça del Conill

Iniciades el desembre de l'any passat, les obres de remodelació formen part de les accions triades pel Consell de Barri del Nucli Antic en el marc del Pla Integral d’Accions de Millora (PIAM)

La plaça del Conill s'obre avui al públic un cop millorada.
La plaça del Conill s'obre avui al públic un cop millorada. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
22 de maig del 2020
Actualitzat a les 8:44h
Aquest divendres, 22 de maig, s’obre al públic la plaça del Conill, després del procés de millora iniciat el desembre de 2019 en el marc del Pla Integral d’Accions de Millora (PIAM).
 

Dins el pla de millora de places de proximitat realitzat pels arquitectes Eduard Callís i Guillem Moliner (unparelldarquitectes) es va acordar realitzar un projecte de millora de la plaça del Conill que ha contemplat aspectes com la instal·lació d’un banc i un escocell amb un arbre singular a la plaça, la restauració i posada en funcionament de la font, la restauració de l’escultura del conill, la il·luminació de diversos elements patrimonials i la millora en la retolació d’alguns comerços i serveis de l’entorn, entre d’altres.
 

L'escultura del conill de la plaça ha estat restaurada. Foto: Martí Albesa.


Els treballs han tingut un cost de 70.000 euros i va ser una de les accions triades pel Consell de Barri del Nucli Antic el febrer de 2019.

La font roman, de moment, fora de servei d’acord amb les mesures de prevenció de la Covid-19. En el marc de les accions prioritzades aquest 2020 pel Consell de Barri també es portarà a terme la nova il·luminació ornamental de la casa Pujador que finalitzarà la millora integral d’aquesta plaça del centre d’Olot.

 
Arxivat a