Comença el retorn presencial de l'import de les entrades dels espectacles suspesos a Olot

Tothom que n'hagués comprat a Can Trincheria o a la taquilla del Teatre Principal ja pot anar a partir d’avui al Teatre a sol·licitar la devolució de l’import

El Teatre Principal d'Olot.
El Teatre Principal d'Olot. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
21 de maig del 2020
Actualitzat a les 8:51h
Olot Cultura ha iniciat aquest dimecres les devolucions del cost de les entrades dels diferents espectacles i concerts que s’han suspès a causa de la imposició de l'estat d'alarma. La mesura afecta únicament a aquelles persones que van comprar les entrades de manera presencial a la taquilla del Teatre o a Can Trincheria. A tothom qui va fer la compra a través d’Internet ja se li ha tornat automàticament l’import sense necessitat de fer cap tràmit.  

A partir d’aquest dimarts, el Teatre obrirà cada dia de 10 a 13 h, de dilluns a divendres. Tothom qui hagi comprat alguna entrada de manera presencial cal que es descarregui el formulari SEPA que trobarà al web d’Olot Cultura. Caldrà portar aquest document degudament omplert acompanyat de les entrades i lliurar-ho tot a la taquilla del Teatre Principal d’Olot.

Un cop s’hagi portat aquesta documentació, l’Institut de Cultura d’Olot ingressarà l’import de les entrades al compte corrent de cadascú al cap d’uns dies d’haver-la presentat.  

Les devolucions es faran respectant en tot moment les mesures de seguretat sanitàries. Per aix , com a màxim s’acceptarà una única persona de públic a l’interior de la taquilla i se l’atendrà amb mascareta i guants, a través d’una mampara de vidre.  

Retorn de l’import de totes les entrades

A causa del imposició de l'estat d'alarma s’han hagut d’ajornar 15 espectacles i concerts. L’Institut de Cultura d’Olot retornarà l’import de totes les entrades. La majoria d’aquestes actuacions es reprogramaran els mesos vinents i aquells que hi vulguin assistir caldrà que tornin a comprar les entrades quan es posin a la venda.

Per a qualsevol dubte al respecte es recomana trucar al Teatre Principal d’Olot al 972 279 138 o enviar un correu electrònic a [email protected].   

Arxivat a