Educació

Més formació telemàtica i de franc de la FES Olot per a superar l'estat d'alarma

El 27 de maig, s’ofereix assessorament en línia a les persones que s’hagin vist afectades per un ERTO i el 29 de maig es farà una sessió sobre transformació digital per a petits negocis

per NacióGarrotxa , Olot, 20 de maig de 2020 a les 09:45 |
Les aules de Can Monsà de la FES Olot passen a la virtualitat en línia. | @fundaciodestudissuperiors.
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La societat experimenta un seguit de canvis i sacsejades que la menen a una transformació que va a una velocitat de vertigen. Canvis que s’han accelerat més, si escau, les darreres setmanes amb la crisi provocada per la imposició de l'estat d'alarma i el confnament obligat de la població. La crisi consegüent ha suposat una aturada obligatòria per a la majoria d’activitats econòmiques. En aquest sentit, pot ser un bon moment per a preguntar-se que es pot canviar d'un mateix pera  tenir eines que permetin afrontar adequadament aquesta incertesa.
 

La Fundació d'Estudis Superiors d'Olot vol respondre a aquestes preguntes amb la formació en línia. D'una banda, el dimecres 27 de maig vinent, tindrà lloc un assessorament en línia dirigit a les persones que s’han vist afectades per un ERTO.
 

Què fer si estem afectat per un ERTO?

Davant la situació actual , són moltes les empreses que s’han vist amb la necessitat de presentar un expedient de regulació d’ocupació. I molts els treballadors afectats que no saben on trobar resposta als seus dubtes. Per això des de la FES s’ofereix aquest assessorament en línia, pensat especialment per als treballadors afectats per un ERTO i també per a les persones que s’han quedat a l’atur.


La conferència anirà a càrrec de Tino Pérez (Gabinet Permar) especialista entre d’altres àmbits, en assessorament i gestió laboral i de Seguretat Social i es farà en línia mitjançant la plataforma gratuïta ZOOM. A la sessió del dia 27, a les 16 h, s’intentarà resoldre tots els dubtes que plantegin els assistents. Cal que envieu les consultes a mfontaniol@olot.cat i es tractaran el dia de la sessió.

Transformació digital per a petits negocis

D'altra banda, el divendres 29 de maig s’ha programat una sessió especialment pensada per a petits negocis i comerciants. Es parlarà de canvis individuals d’actitud i d’aptitud que han ajudar a reconvertir-nos i a aconseguir els nostres objectius. I es parlarà, també, de quins passos pot seguir un projecte per a entrar de ple en la transformació digital.

De la mà de Lluís Serra, professor en màrqueting digital, comerç electrònic i xarxes socials i que va obrir una de les primeres ferreteries en línia a Catalunya, es tractarà de trobar solucions a aquest canvi de paradigma que estem vivint.
 
La formació és gratuïta i es farà en línia a través de la plataforma ZOOM el divendres 29 de maig a les 15 h de la tarda. És oberta a tothom però s’adreça molt especialment a comerços i petits negocis, persones emprenedores i pimes.
 
Aquestes dues activitats formen part de les sessions formatives que organitza la Fundació d’Estudis Superiors per a ajudar a superar la crisi actual. Des de l’inici de l’estat d’alarma, la FES ha convertit en virtuals les classes que fins al moment realitzava a Can Monsà. Són formacions personalitzades a les noves necessitats detectades a cada sector. 
 
Més informació i inscripcions a fes.olot.cat.

 

Participació