La Biblioteca Marià Vayreda d'Olot torna a fer préstecs

Caldrà trucar abans o enviar un correu electrònic amb les peticions i es donarà dia i hora per recollir-les

La Biblioteca Marià Vayreda d'Olot.
La Biblioteca Marià Vayreda d'Olot. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
20 de maig del 2020
Actualitzat a les 9:29h
La Biblioteca Marià Vayreda torna a oferir a partir d’avui el servei de retorn i préstec de documents, tot coincidint amb la fase 1 del desconfinament. Ho fa amb limitacions, per a adaptar-se a totes les mesures de seguretat sanitàries. En aquests primers dies només es farà en un horari de 9 a 14 h i de 15 a 20 h.  

Tothom qui tingui algun llibre, CD, pel·lícula o revista a casa ja pot tornar-los a partir d’aquest dimecres. S’ha habilitat un taulell especial per als retorns, situat al costat de la bústia de retorn de documents a la plaça de l’Àngel. Els usuaris hauran de deixar-los a l’interior d’una caixa i així s’evitarà el contacte amb el personal del centre.

Tots aquests llibres i altres elements es deixaran en quarantena 14 dies per tal d’assegurar l’eliminació del virus abans de tornar-los a posar a disposició d’altres usuaris. Actualment, hi ha més de 5.000 títols de la biblioteca d’Olot repartits per les cases de la ciutat i per la Garrotxa. Per això es facilita que tothom qui ho vulgui pugui retornar-los.  

Al taulell principal de l’entrada de la biblioteca serà on es faran els préstecs. Els usuaris hauran de demanar prèviament els documents que vulguin pel cap baix amb 24 hores d’antel·lació. Es pot fer per correu electrònic a biblioteca@olot.cat o trucant al 972 261 148.
També, es poden demanar recomanacions i consells. Un cop feta la petició, se’ls donarà dia i hora per anar a recollir la comanda. Només es podrà accedir al vestíbul de l’equipament i serà per a recollir els llibres al taulell. No s’atendrà cap persona que no hagi concertat dia i hora, ni tampoc serà possible anar a la biblioteca per cap altra qüestió que no sigui recollir els préstecs encarregats.  

Per a qualsevol dubte o consulta els ciutadans poden enviar un correu a biblioteca@olot.cat o trucar al 972 261 148 (l’horari d’atenció al públic és de 9 a 14 h i de 15 a 20 h).  

En tot moment, el personal de la Biblioteca estarà protegit i els usuaris hauran de respectar les distàncies de seguretat.  


 
Arxivat a