Olot reviu un primer tast de llibertat en la fase 1 del desconfinament

En aquest assolellat dia de mercat setmanal, els ciutadans han pogut passejar, entrar en bastants comerços ja oberts i seure a les terrasses dels bars amb certa normalitat

Aquest primer dilluns de reculada en el confimanet ha coinvidit amb el mercat setmanal.
Aquest primer dilluns de reculada en el confimanet ha coinvidit amb el mercat setmanal. | Foto: Martí Albesa.
18 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:43h
La capital de la Garrotxa, com la resta de municipis de la comarca, s'ha llevat avui amb un altre esperit, com es pot veure en la galeria que ha fet el fotoperiodista Martí Albesa.

L'entrada en la fase 1 de la regió sanitària de Girona ha permès, en aquest dilluns assolellat, que molts olotins hagin pogut gaudir del seu passeig amb un cert tast de llibertat, si més no amb algunes de les novetats que permet aquesta primera reculada del confinament i l'estat d'alarma imposat des del passat 14 de març.

La jornada ha coincidit amb el mercat setmanal de fruita i verdura tradicional dels dilluns al Firal d'Olot, on s'ha vist més parades que en les setmanes anteriors. Igualment, l'obertura dels petits comerços i botigues –alguns dels quals han participat cap de setmana en l'Olot Shopping en línia– i de les terrasses dels bars han animat la gent a sortir al carrer, conversar i veure's amb amics i familiars.

Durant el dies vinent, l'Ajuntament d'Olot –que ja té les oficines obertes des de fa una setmana amb cita prèvia– anirà informant sobre l'obertura, amb mesures preventives, d'altres serveis, com els museus i la biblioteca municipal.

 
Arxivat a