La FES Olot aposta per la formació telemàtica per a superar el confinament

Aquest dijous, vora 300 persones del sector de la restauració i els allotjaments han participat d'una jornada d’adaptació a les normatives de seguretat alimentària i higiene

El sector es veu obligat a canviar el sistema de funcionament amb l'estat d'alarma.
El sector es veu obligat a canviar el sistema de funcionament amb l'estat d'alarma. | @FESOlot.
NacióGarrotxa
15 de maig del 2020
Actualitzat a les 10:05h
Davant de l’excepcionalitat del moment provocada per la imposició de l'estat d'alarma, la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot ha optat per la formació en línia. Ha estat amb la voluntat de continuar donant resposta als diferents col·lectius i amb l’objectiu de convertir el moment actual en un moment per aprofitar les oportunitats que es generin.
 
Des de les primeres setmanes de la pandèmia, la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot i Dinàmig s’han posat a treballar per oferir formació gratuïta i actualitzada en relació als canvis que hi ha hagut a nivell d’impostos, fiscalitat o mesures de seguretat en qüestions d’higiene.

Així, per exemple, s’han impartit sessions formatives en productes de finançament per a pimes i emprenedors, ajornaments i moratòries en el pagament d’impostos per a persones autònomes, coaching financer o captació de clients pels canals de l’era digital. Un total de 85 persones han passat per aquestes formacions gratuïtes i en línia que s’han vingut oferint des de principis d’abril.
 
Aquest dijous al matí ha tingut lloc una de les sessions formatives. Prop de 300 persones han participat d’aquesta formació dirigida a la restauració i els allotjaments.  Davant la situació d’aquests dies, degut als efectes de la Covid19, el sector es veu obligat a canviar el sistema de funcionament en relació a les normes de seguretat alimentària i les normes de prevenció que vagin facilitant les autoritats competents per tal de contenir la propagació del virus.

La jornada d’aquest matí, organitzada per la FES amb SIGMA,  l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i Turisme Garrotxa, ha permès que durant dues hores els assistents hagin pogut conèixer les afectacions de la Covid-19 en aliments i superfícies de contacte i les principals vies de propagació i les recomanacions de les autoritats sanitàries.  
 
Aquest programa especial de formació per a superar la Covid-19 inclou per a les properes setmanes sessions específiques per a captar clients a través d’Instagram (en una sessió que oferirà el consultor especialista en màrqueting digital i estratègia en línia, Aleix Lagares el 20 de maig) o sessions específiques per a comerciants i petits negocis, com la que impartirà Lluís Serra, professor en Màrqueting Digital, Comerç Electrònic i Xarxes Socials amb l’objectiu de donar-los eines per a fer el salt a les vendes en línia.
 
Tota la formació és gratuïta i es fa en format en línia amb la voluntat de servir de suport per a emprenedors, petits negocis i empreses del territori, per a poder-se adaptar al nou context que ha generat ll'estat d'alarma i el confinament.
 
Més informació i inscripcions a fes.olot.cat.



 
Arxivat a