Dimarts s’obre la borsa de monitors i premonitors per al casal d’estiu de la Vall d’en Bas

I dimecres comença el període de preinscripció de la llar d'infants municipal Els Gínjols

L'Ajuntament de la Vall d'en Bas preveu poder fer el casal d'estiu enguany.
L'Ajuntament de la Vall d'en Bas preveu poder fer el casal d'estiu enguany. | @ajuntamentbas.
NacióGarrotxa
11 de maig del 2020
Actualitzat a la 13:42h

Aquest dimarts, 12 de maig, s’obrirà la borsa de monitors i premonitors del casal d’estiu de la Vall d’en Bas. L'Ajuntament n'informarà a través dels canals habituals, tant de l’anunci com de les bases de la convocatòria. També, fan recordatori que des que el 13 de març es va imposar l’estat d’alarma a causa de la Covid-19, es mantenen amatents als canvis que es puguin produir.

Preinscripció de la llar d'infants municipal Els Gínjols

A partir d'aquest dimecres, 13 de maig, i fins el divendres, 22 de maig, s'obre el termini de preinscripció escolar per a la llar d'infants municipal Els Gínjols en l'etapa de primer cicle d'educació infantil (de 0 a 3 anys).

Enguany, ateses les circumstàncies extraordinàries causades per la imposició de l'estat d'alarma, es promou la preinscripció telemàtica. D'aquesta manera s'elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i se substitueix per la descàrrega del formulari telemàtic i l'enviament de la documentació necessària, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu electrònic a llar-elsginjols@xtec.cat.

Amb tot, aquelles famílies que no disposin dels mitjans per a dur a terme el procediment telemàtic, i amb l’objectiu de garantir l’equitat per a tothom, poden demanar cita prèvia a l'Ajuntament de la Vall d'en Bas, al 972 690 225, de 9 a 14 h, i poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial.

A causa del tancament de centres per l'estat d'alarma no s'ha pogut fer jornada de portes obertes. Per aquest motiu, la llar d'infants Els Gínjols ha preparat una visita virtual al centre que podeu veure fent clic aquí: