Detenen un home de 43 anys per apunyalar el seu pare a Olot després d'una discussió

L'arrestat ja havia estat condemnat a presó per haver-lo atacat l'any 2011 amb un arpó de pesca

David Chergui durant un judici a l'Audiència de Girona el febrer de 2012 per un delicte anterior.
David Chergui durant un judici a l'Audiència de Girona el febrer de 2012 per un delicte anterior. | ACN.
NacióGarrotxa
11 de maig del 2020
Actualitzat a les 11:48h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí d'Olot per apunyalar son pare durant una discussió aquest passat divendres. Els fets han tingut lloc cap a les quatre de la tarda en un pis del barri de Sant Cristòfol. El detingut, David Chergui, de 43 anys i que ja té condemnes prèvies, ha atacat el pare amb un ganivet, que li ha clavat al cap i al coll i a un lateral del tòrax. Els Mossos l'han detingut per temptativa d'homicidi. El pare, que té 74 anys i ha patit ferides que no revesteixen gravetat, ha ingressat a l'Hospital d'Olot.

Fa al cas que aquest no és el primer cop que el fill agredeix son pare. De fet, l'Audiència el va condemnar a 3 anys de presó per disparar-li un arpó de pesca i ferir-lo el mes de març de 2011. Els dos homes es van discutir per 20 euros, ell va anar a cercar un fusell de pesca submarina que tenia a l'habitació i va disparar contra el seu pare.

Chergui suma altres antecedents per agressió. Així, a finals de desembre del 2008, va agredir una parella a cops de martell a Olot, després d'haver-se discutit amb ells a l'interior d'un bar.

Quan l'encarregat el va fer fora, Chergui va anar fins al seu cotxe, va agafar el martell i altres objectes metàl·lics, va tornar al bar i va esperar que els altres sortissin. A ell, li va llançar el martell a la cara, i a ella la va colpejar amb els objectes metàl·lics. Aleshores, David Chergui va ser condemnat a 2 anys de presó per dos delictes de lesions.

La defensa va demanar la suspensió de la pena i, com que no tenia antecedents, se li va concedir el 23 de febrer de 2011. Una setmana més tard, però, Chergui va disprar l'arpó de pesca submarina contra el seu pare.
Arxivat a