La Vall d'en Bas suspèn tots els actes esportius de muntanya del mes de maig

Ja no s'ha celebrat la tradicional Lletissonada del GECA o el Bas Mountain Festival, però tampoc no es faran, entre d'altres, la Cames de Ferro o la Terra de Remences

La Cames de Ferro pels volts del Puigsacalm l'any 2019.
La Cames de Ferro pels volts del Puigsacalm l'any 2019. | Josep M Montaner.
07 de maig del 2020
Actualitzat a les 11:14h
A la Vall d'en Bas el mes de maig és sinònim d'un munt d'activitats esportives de muntanya que organitzen diferents entitats amb el suport de l’Ajuntament.

Precisament, aquest passat diumenge, 3 de maig, s’havia de celebrar la tradicional i popular Lletissonada –que organitza el Grup Excursionista Cultural i Alpinista (GECA), de Sant Esteve d'en Bas, amb una ruta que passava pel puig de la Bastida–, o la segona edició del Bas Mountain Festival, que havia de tenir lloc just un dia abans a Can Trona, el Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas.

El GECA també ha suspès fins a nova ordre la sisena Cames de Ferro que s’havia de fer el 31 de maig i la Marxa Popular a Susqueda del 17 de maig.

D’altra banda, el Club Ciclista Bas ja va anunciar, com va avançar NacióGarrotxa, la suspensió de la Terra de Remences, la marxa cicloturista més important del país, amb la voluntat de tornar-hi l’any que ve.

Arxivat a