Mor ofegat un jove de 20 anys mentre nedava al riu Turonell, a Castellfollit de la Roca

Bombers i SEM han fet maniobres de reanimació a la víctima, però no se li ha pogut salvar la vida

NacióGarrotxa
06 de maig del 2020
Actualitzat a les 22:11h
Els equips dels GRAE mentre treballaven a la zona.
Els equips dels GRAE mentre treballaven a la zona. | @bomberscat.
Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 16.09 hores d'aquest dimecres, d’una persona ofegada al riu Turonell, a la gorga dels Soldats, del municipi de Castellfollit de la Roca.

Es tracta d’un jove gambià de 20 anys, resident al municipi garrotxí, que estava nedant a la zona amb el company que ha alertat i que, per causes que està investigant el cos de Mossos d’Esquadra, ha mort ofegat.
 
Al lloc, s’hi han desplaçat els Bombers de la Generalitat amb dues dotacions i l’helicòpter amb efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha activat tres unitats i un helicòpter medicalitzat.

El personal mèdic del SEM, amb suport dels efectius dels Bombers, han realitzat sense èxit tasques de reanimació al jove i finalment han confirmat la seva mort.
 
Efectius dels Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de les tasques judicials per a l’aixecament del cos i, posteriorment, efectius dels Bombers de la Generalitat l’han evacuat de la zona.

L'Ajuntament de Castellfollit de la Roca, en una nota feta pública poc després de saber-se la malaurada mort d'aquset jove veí, ha decretat un dia de dol oficial i ha transmès el condol del Consistori a familiars i amics.