L'Associació Alba dóna mil euros per a ajudar dones en situació vulnerable

El Consoci d'Acció Social els destinarà a pal·liar les necessitades causades amb la imposició de l'estat d'alarma

Un dels darrers actes públics d'Alba va ser l'exposicio «Dones artistes de la Garrotxa».
Un dels darrers actes públics d'Alba va ser l'exposicio «Dones artistes de la Garrotxa». | @albagarrotxa.
NacióGarrotxa
05 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:30h
Les mostres de solidaritat a la Garrotxa no cessen. En aquesta ocasió ha estat Alba, l'Associació de Dones de la Garrotxa, l’entitat que ha volgut col·laborar amb el Consorci d’Acció Social (CASG).

L’Associació Alba ha donat mil euros al CASG amb l’objectiu de pal·liar les necessitats que han sorgit al món assistencial arran de la crisi provocada pe la imposició de l'estat d'alarma. Concretament, l’Associació vol destinar aquesta ajuda econòmica a l’assistència a dones que, durant el confinament i per les excepcionals circumstàncies que vivim, estiguin en una situació de major vulnerabilitat (per ex: víctimes de violència de gènere, exclusió social o solitud).
 

Imatge d'Alba sobre la donació efectuada. Foto: @albagarrotxa.


Amb l'etiqueta #juntessommésfortes, l’Associació Alba ha fet pública aquesta ajuda, que el Consorci d’Acció Social destinarà a ajudar dones a través dels diversos programes assistencials que l’ens comarcal ja té en marxa.

Una vegada més, des del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa agraeixen l’ajuda que entitats, empreses i particulars estan brindant en forma de donació econòmica i de material divers durant aquesta crisi.





Arxivat a