estat d'alarma

Continuen les tasques de desinfecció a diferents espais d'Olot

L'Ajuntament, junt amb l'empresa Olot-Net, realitza aquests treballs al mobiliari urbà, a l’exterior de les farmàcies i dels equipaments sanitaris i en àrees d’especial concurrència com la plaça Mercat o la zona del Firal

per NacióGarrotxa , Olot, 5 de maig de 2020 a les 11:21 |
L'empresa Olot-Net ha fet algunes tasques de desinfecció de franc a la ciutat. | @olotuit.
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des de l’inici de l’estat d’alarma, l’Ajuntament d’Olot ha portat a terme tasques de desinfecció especial en diversos espais de la ciutat. Una de les primeres actuacions realitzades ha estat la neteja a fons de les àrees de contenidors, així com altres elements del mobiliari urbà.
 

La desinfecció també s’ha fet a l’exterior de les farmàcies i dels equipaments sanitaris, com l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, el CAP Garrotxa, a més de les residències i habitatges assistits per a la gent gran de la ciutat.


Els treballs també s’han concentrat en àrees d’especials concurrència com, per exemple, la plaça Mercat, la zona del Firal després del mercat setmanal dels dilluns o l’estació d’autobusos.
 

Les tasques de desinfecció han estat realitzades pels serveis de neteja de la ciutat amb la utilització de dispositius d’aigua a pressió. De la seva banda, l’empresa Olot-Net s’ha encarregat de bona part de les actuacions en una col·laboració de forma desinteressada  davant les noves necessitats generades arran de la situació d’excepcionalitat per la Covid-19.


En els pròxim dies es tancarà un acord amb la constructora Grup Rubau, que ha ofert de franc a l'Ajuntament d'Olot un canó aeronebulitzador per a desinfectar els espais públics a la ciutat, tal com va informar NacióGarrotxa.
 
Per a més informació sobre la neteja i la desinfecció d’espais en relació a la Covid-19  consulteu aquest document.


 

 

Participació