estat d'alarma

La Vall d'en Bas distribueix 350 mascaretes als infants del municipi

Setanta-sis famílies van omplir el formulari per a sol·licitar-les, amb què un 70,85% de les mainades s'han pogut beneficiar d'aquesta mesura

per NacióGarrotxa , Vall d'en Bas, 5 de maig de 2020 a les 10:52 |
S'ha districuït les màscares entre la mainada de fins a 14 anys. | @ajuntamentbas.
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La setmana passada l'Ajuntament de la Vall d'en Bas va posar a disposició dels habitants del municipi un formulari per manera que poguessin demanar màscares per als infants.

Ahir dilluns va tancar el període de sol·licituds amb un recompte final de 76 famílies que han omplert el formulari i un total de 350 màscares repartides, de dues talles, de 3 a 7 anys i de 7 a 14 anys respectivament.La iniciativa ha estat un èxit i s'ha pogut donar compliment a una de les recomanacions que arribaven des del Departament de Salut de la Generalitat, que deia que, tot i no ser obligatori l'ús de mascaretes per part dels infants, sí que era recomanable. Així, un 70,85 dels infants de 0 a 14 anys s'ha pogut beneficiar d'aquest mesura.


Les mascaretes han estat confeccionades per un grup de voluntàries de la Vall a qui l'Ajuntament vol "agrair enormement" la col·laboració.

Si hi ha alguna família que no ho ha demanat, a l'Ajuntament, a Sant Esteve d'en Bas, encara hi resta un petit estoc.


 

Participació