Sant Joan les Fonts reparteix màscares de franc als infants d’entre 4 i 10 anys

Dissenyades per BSensible, de Begudà, tenen una membrana interna que impermeabilitza l’usuari davant de la contaminació directa

La mascareta ha estat dissenyada per BSensible, empresa del polígon industrial de Begudà.
La mascareta ha estat dissenyada per BSensible, empresa del polígon industrial de Begudà. | @santjoanfontsaj.
NacióGarrotxa
05 de maig del 2020
Actualitzat a les 10:41h
L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha engegat aquest dimarts, 5 de maig, la distribució de màscares infantils per a tota la mainada del municipi d’entre 4 i 10 anys. El repartiment es fa bústia a bústia i de manera totalment gratuïta per a les famílies. La màscara ha estat dissenyada per BSensible, empresa del polígon industrial de Begudà

Aquestes mascaretes van ensobrades amb unes instruccions per manera que se'n pugui fer un bon ús quan se surti i, també, per a garantir-ne una bona desinfecció.

La màscara té una membrana interna que impermeabilitza l’usuari davant de la contaminació directa. Encara que les màscares no són obligatòries, s'insisteix que entre les seves funcions hi ha la protecció de qui la porta i, també, de la resta. 

Abans de sortir, es recomana ‘escaldar’ la mascareta amb aigua entre 90º i 95º durant tres minuts. Tot i això, cal tenir clar que té una funció preventiva i no pot fer la mateixa tasca dels equipaments de protecció individual o dels productes sanitaris.

Aquesta mesura de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts vol ser un suport a les famílies perquè puguin fer les sortides permeses amb major seguretat i reduint al màxim els riscos.