S'obre la convocatòria de personal per a les activitats d'aquest estiu a Olot

Des d'avui i fins al 15 de maig es podran presentar sol·licituds per a treballar a la campanya Estiu Riu 2020, sempre que l'estat d'alarma no ho desaconselli

Redacció
04 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:09h

L'Institut Municipal d’Educació i Joventut de l'Ajuntament d'Olot, i l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot, convoquen llocs de treball temporals per a la campanya Estiu Riu 2020. La contractació es farà en règim general de la Seguretat Social.

Tothom qui estigui interessat pot adreçar-se a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot, triar la icona “Inscricpions” i Estiu Riu (cliqueu aquí), omplir el formulari corresponent i adjuntar el currículum amb foto i la documentació que es demana.

Les sol·licituds es podran presentar des d'aquest dilluns, 4 de maig, i fins al 15 de maig.(Més informació al correu electrònic: estiuriu@olot.cat.)

En cas que finalitzi l’estat d’alarma i les instal.lacions de l’IMEJO poguessin obrir, la informació també es donaria de manera presencial a les oficines de l’IMEJO (a l'avinguda Sant Joan de les Abadesses, 20 - 22 d'Olot, telèfon 972 270 049, Horaris: de dilluns a divendres de 8 h. a 15 h.).
 
Procés de selecció

El procés de selecció i/o posterior contractació de les persones seleccionades, resta supeditat al fet que la campanya Estiu Riu 2020 es pugui realitzar. En cas que les autoritats sanitàries, a causa del Covid-19, desaconsellin o prohibeixin realitzar les activitats de l’Estiu Riu, el procés de selecció i/o contractació de les persones seleccionades pot quedar anul·lat

No es farà pública la llista de persones seleccionades fins a tenir la seguretat que es podran realitzar les activitats previstes i amb l’autorització de les autoritats sanitàries.

Quan s'ompli la sol·licitud, caldrà que adjunteu:


⦁    Fotocòpia DNI.
⦁    Fotocòpia targeta de la Seguretat Social i número d’afiliació.
⦁    Fotocòpia núm. compte corrent o llibreta d'estalvi.
⦁    Fotocòpies titulacions.
*. Per a les activitats esportives: Fotocòpia del certificat de registre de les professions de l’esport.. Si no esteu registrats, fotocòpia de la titulació més alta.
⦁    Certificat de l’entitat on facis de voluntari/a.
⦁    Certificació negativa de condemna per delictes contra la llibertat i indemnitat sexual actualitzada.

Més informació en aquest vincle.

Arxivat a