Troben la dona d'uns 70 anys perduda a les Planes d'Hostoles a prop de Sant Esteve d'en Bas

Els Bombers l'han localitzada a dos quilòmetres de la capital de la Vall d'en Bas en una zona de camp a prop de la carretera del Coll de Conreu

Els Bombers han trobat la dona desapareguda a la Vall d'en Bas.
Els Bombers han trobat la dona desapareguda a la Vall d'en Bas. | @bombers.
30 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:42h
Els Bombers han localitzat cap a les sis d'aquest tarda la dona de 70 anys que s'havia perdut ahir dimecres a la zona de les Planes d'Hostoles, a la Garrotxa. L'anciana, que és atesa ara pels serveis mèdics d'emergències, ha estat trobada a dos quilòmetres de Sant Esteve d'en Bas, a la capital de la Vall d'en Bas, en una zona de camp a prop de la carretera del coll de Conreu a la zona de Can Terrús.
Segons que ha explicat el cos d'emergència a les xarxes socials, sembla que la dona s'hauria desorientat. En un principi s'havia activat un helicòpter, efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i nou dotacions terrestres, a més d'efectius de Mossos.Amb la caiguda del sol, l'helicòpter es va retirar i s'espera incorporar al dispositiu gossos de recerca.

També, des de l'Ajuntament de les Planes d'Hostoles, on s'havia activat el centre de coordinació de la recerca, es va fert un tweet per a col·laborar a trobar la dona perduda, que respon al nom de Loren: