1 de 10
estat d'alarma

Olot acollirà la setmana vinent tres jornades especials de donació de sang

Del 7 al 9 de maig la capital de la Garrotxa rebrà els donants al Pavelló Firal prèvia reserva d'hora

La donació de sang és un acte imprescindible per a garantir l’assistència sanitària en els hospitals. | @donarsang.
per NacióGarrotxa, Olot | 28 d'abril de 2020 a les 11:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La setmana vinent, del 7 al 9 de maig, el Pavelló Firal d'Olot acollirà tres jorndes especials de donació de sang tot atenent la crida que ha fet el Banc de Sang i Teixits del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb què es vol mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’estat d'alarma, sigui per a tractaments de càncer, per accidents, per parts amb complicacions, etc.

El Pavelló Firal d'Olot comptarà amb un espai de donació, dijous i divendres de 16.30 a 20.30 hores i dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20.30 hores.

 

Tanmateix, cal que els donants reservin hora des del web donarsang.gencat.cat per a poder organitzar millor la donació, ja que amb la reserva s’eviten esperes just en uns dies que la ciutadania està responent molt bé a la necessitat de donar sang.


La donació de sang és un acte imprescindible per a garantir l’assistència sanitària en els hospitals durant aquests dies i cal tenir present que les plaquetes caduquen en només 5 dies. Per això són necessàries 800 donacions al dia a Catalunya.


 

 

Participació