Sant Jaume de Llierca reparteix mascaretes de roba a tots els infants i joves del poble

Es va decidir de confeccionar-les amb voluntàries del municipi així que es va saber que les mainades podrien sortir una hora a passejar

Una de les mascaretes de roba que s'ha repartit per als infants del municipi.
Una de les mascaretes de roba que s'ha repartit per als infants del municipi. | @santjaume.
NacióGarrotxa
27 d'abril del 2020
Actualitzat a les 11:59h
El batlle i tots els regidors de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca han repartit aquest cap de setmana casa per casa mascaretes pde roba per a tots els infants i joves fins a l'ESO del poble.

La proposta s'ha fet coincidint amb l'entrada en vigor aquest diumenge del permís de sortida dels menors de 14 anys, per bé que no n'és obligatori l'ús.

Aquesta acció, promoguda per l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca, ha tingut el suport de les cosidores del poble. Tan bon punt es va començar a parlar de la possibilitat de permetre que els infants poguessin sortir al carrer, l'Ajuntament i les voluntàries es van coordinar per a fer mascaretes infantils amb colors més vius per a la canalla del poble.

Jordi Cargol, batlle de Sant Jaume de Llierca, ha agraït a tothom qui ha ajudat perquè tots els infants tinguin la seva mascareta. "Som un poble que treu el millor de si mateix en situacions excepcionals com la que vivim”, ha manifestat.